Social

Jocul de-a lumina in zona Adjud

Ana-Maria Cantia
10 ian 2008 553 vizualizări
Intreruperile bruste si repetate ale curentului electric au afectat si activitatea farmaciilor, care nu au putut elibera retete compensate

Vrincenii din localitatile din preajma orasului Adjud au sesizat luni si marti dese intreruperi bruste ale curentului electric. Oamenii din Paunesti, Ruginesti, Calimanesti sau Domnesti sint revoltati ca, din cauza socurilor din retea, li se ard aparatele electronice si electrocasnice, iar activitatea zilnica are de suferit. Cei mai afectati de intreruperile bruste si repetate ale curentului electric din zona Adjud au fost persoanele a caror munca depinde de calculator. De exemplu, in aceste perioade, farmaciile nu au putut elibera retete gratuite sau compensate, iar primariile nu au putut emite diverse acte. "Nu am putut primi medicamentele pentru ca era curentul luat si doamna farmacista nu putea sa imi calculeze procentul de compensare din reteta. Este inacceptabila o asemenea situatie!", ne-a spus vizibil iritata Elena Stefan din Paunesti, o batrina care nu a putut sa isi procure medicamentele necesare. Reprezentantii Sucursalei de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Focsani spun ca desele intreruperi au fost cauzate de caderea de crengi pe linia de inalta tensiune Domnesti, care au dus la o avarie. "Aseara (marti seara - n.r.) a avut loc o avarie pe linia de inalta tensiune de 20 KiloWolti Domnesti, cauzata de crengile de copaci care au cazut pe retea. In acest moment avem echipe de interventie pe teren care curata liniile. Speram ca in cursul zilei de astazi (ieri - n.r.) sa remediem problema", ne-a declarat Dinu Chitic, inginer sef in cadrul SDFEE Focsani. Chitic a mai adugat ca intirzierea in remedierea avariei a fost cauzata si de identificarea cu destula dificultate a locatiei exacte unde s-a produs deranjamentul. (M. BESLEAGA, A. M. CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.