Politică

VIDEO:Ponta despre Oprișan: „Genul de râmă politică“

Ionel Sclavone
16 mar 2018 3530 vizualizări

Victor Ponta i-a dat replica lui Marian Oprișan după ce acesta a afirmat că ar fi fost ajutat de Traian Băsescu și George Maior, fostul șef al SRI, să preia conducerea PSD în 2010. El l-a caracterizat pe baronul de Vrancea drept o „râmă politică“, care se dă pe lângă oameni.

 

Într-un interviu acordat unui website de știri, ca să-și susțină afirmațiile, Ponta a dezvăluit un moment de la congresul din 2010, legat de alegerea lui, în care a fost implicat Marian Oprișan:

„Oprişan este, nu vreau să se simtă jignit, dar e genul de râmă politică. Se trage aşa, pe lângă oameni. Pe măsură ce se numărau voturile, oamenii de la Geoană veneau spre mine. La un moment dat m-a înşfăcat cineva de haină, m-a luat în braţe. Oprişan. «Victore, am învins». Mi-a venit să vomit pentru că ştiam că nu m-a votat şi nu i-a lăsat nici pe cei din Vrancea să mă voteze. Ăsta sunt genul de oameni și e o problemă structurală pe care nu am reuşit să o rezolv în cei 5 ani de leadership“.

Ponta a mai relatat că, în relația cu Dragnea, Oprișan ar fi fost un personaj cu două fețe care prin față îl lingușea iar pe la spate îl denigra. El a subliniat că, politicienii de tipul lui Oprișan sunt cei care aduc mari prejudicii PSD, chiar dacă aduc voturi.

„Nu am auzit în viaţa mea vorbe mai urâte despre Liviu Dragnea decât de la Oprişan. Vorbesc de un tip de baron care deşi îşi urăşte şeful, se dădea bine pe lângă el. Nu mai vreau baroni de-ăştia la Pro România. Chiar dacă aduc voturi. Genul ăsta de politicieni au cariat de fapt şi PSD-ul, mi-au stricat multe din lucrurile pe care am vrut să le fac şi creează şi impresia asta pe lângă electorat. După campania electorală, după ce am pierdut, cea mai bună explicaţie e pe youtube, un show al lui Micutzu, în care explică de ce îl votează pe Iohannis. A spus că el e din Vrancea şi că nu votează cu PSD pentru că acolo e Oprişan“, a declarat Ponta.

Cunoscut în urmă cu doar cîteva luni drept un opozant al lui Liviu Dragnea, Marian Oprișan și-a schimbat atitudinea total față de acesta după ce a fost propus și a obținut funcția de vicepreședinte regional al PSD.

Imediat ce s-a văzut pe funcție, așa cum am arătat în „Ziarul de Vrancea“, Oprișan s-a transformat într-un fel de Codrin Ștefănescu și a început să-i atace pe adversarii lui Liviu Dragnea. Printre primii luați la țintă se află Victor Ponta pe care l-a acuzat că ar fi condus PSD într-un stil autoritar. Exact aceleași acuzații i le-a adus, în ianuarie, și lui Liviu Dragnea.

El se dezice de Victor Ponta acum, ca să-i facă plăcere șefului său de partid deși acesta l-a ținut în mare cinste pe vremea când era președinte al PSD și prim-ministru.

Citiți și:Ponta îl DESFIINŢEAZĂ pe un baron IMPORTANT al PSD: ‘E un fel de RÂMĂ politică...’ / VIDEO;

Citește și: Oprișan, noul Codrin Ștefănescu din PSD-ul lui DragneaO candidatură fără miză: Funcția de vicepreședinte regional, regres în cariera lui Oprișan și Liberalii, agenți electorali pentru alegerea lui Oprișan la congresul PSD

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.