Politică

BPN al PNL a validat numirea lui Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi, în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea

Ziarul de Vrancea
4 mar 2024 1834 vizualizări
Dragoș Ciobotaru(foto), primarul comunei Vizantea-Livezi, a fost validat de către Biroul Politic Național (BPN) al Partidului Național Liberal, în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea.
Dragoș Ciobotaru(foto), primarul comunei Vizantea-Livezi, a fost validat de către Biroul Politic Național (BPN) al Partidului Național Liberal, în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea.

Informația pe acest subiect a fost făcută publică duminică seară, 3 martie 2024, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de către departamentul comunicare al PNL Vrancea. Citiți în continuare conținutul integral al comunicatului menționat.

 „Biroul Politic Național (BPN) al Partidului Național Liberal a validat cu unanimitate de voturi numirea lui Dragoș Ciobotaru în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea

Astăzi, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal l-a validat pe Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi, în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea.

Dragoș Ciobotaru, recunoscut pentru eficiența sa dovedită în administrația publică, a fost ales în urma rezultatelor concrete obținute în întreaga sa activitate. Validat de cetățeni prin cel mai mare scor la alegerile din 2020 (93 % ), dintre toate organizațiile politice din Vrancea, liderul interimar al PNL Vrancea a demonstrat abilități deosebite în gestionarea problemelor locale și dezvoltarea comunității.

De asemenea, Dragoș Ciobotaru este foarte aproape să ducă la îndeplinire un obiectiv de importanță națională, nu doar locală, prin realizarea Stațiunii Vizantea-Livezi,proiect ce va fi finalizat în doar câteva luni. Acest lucru atestă capacitatea sa de a aborda provocări la nivel înalt și de a genera proiecte care aduc beneficii semnificative întregii comunități.

Cu o experiență anterioară în echipa de conducere a PNL Vrancea alături de regretatul lider liberal, Cătălin Toma, Dragoș Ciobotaru cunoaște în detaliu problemele organizatorice, precum și planurile și strategiile pentru anul electoral 2024. Aportul său valoros și dedicarea în slujba dezvoltării județului Vrancea sunt recunoscute la nivelul întregii filiale.

Această validare a lui Dragoș Ciobotaru în funcția de Președinte Interimar a fost posibilă datorită susținerii necondiționate a întregii filiale PNL Vrancea , de la consilierii județeni până la primarii liberali, reflectând o dorință comună de a câștiga alegerile din acest an.

<<„Împreună, ne propunem să continuăm să oferim vrâncenilor o administrație liberală care să asigure o guvernare locală eficientă, la înălțimea așteptărilor cetățenilor noștri. Le mulțumesc tuturor colegilor din PNL Vrancea pentru susținere , mulțumesc conducerii naționale a PNL pentru încredere. Cu potențialul filialei județene și cu o determinare pe măsură vom oferi vrâncenilor o dezvoltare reală a regiunii din care facem parte>>, a precizat președintele interimar Dragoș Ciobotaru.”-Departament Comunicare PNL Vrancea, 3 martie 2024

Citiți și : Primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, președinte interimar al PNL Vrancea și candidat la postul de președinte al CJ  ;

Dragoș Ciobotaru: „La alegerile din acest an rezultatele PNL Vrancea vor fi foarte apropiate de cele obținute-n 2020”;

 FOTO | Primarul Dragoș Ciobotaru, în ziua începerii lucrărilor la baza de tratament: „Vizantea-Livezi va deveni stațiune balneoclimaterică!”;

VIDEO + Foto | Construcția noului Complex balnear de la Vizantea-Livezi merge înainte, conform graficului. În vara 2024, recepția!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.