Politică

Primăria Focşani face retrocedări din Păşunea Mandreşti

Iulia Crețu
16 dec 2012 1469 vizualizări
Municipalitatea rupe din pămantul Păşunii de la Mandreşti pentru a face retrocedări către diverse persoane care au făcut solicitări.

Astfel, Primăria înregistrează “diminuarea suprafeţei de teren inventariată în domeniul privat al municipiului, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate în baza Legii 18/1991 a fondului funciar”, după cum se arată într-un proiect de hotărare adoptat de consilierii de la Focşani. Astfel, în baza sentinţei civile nr. 1494/16.04.2007 şi a Deciziei civile nr. 299/2011 definitivă şi irevocabilă, moştenitorii lui Holban Victor primesc reconstituirea suprafeţei de 9.800 mp teren intravilan. Primăria Focşani susţine că nu deţine acest teren în intravilan şi a propus atribuirea lui în extravilanul Păşunii Mandreşti. De asemenea, Comisia locală de fond funciar a reconstituit proprietatea moştenitorilor lui Badiu Gheorghe, pentru 1.200 mp intravilan, pe vechiul amplasament în curtea şcolii din Mandreşti. Şi urmaşii acestuia au acceptat ca terenul să fie dat în extravilan Păşune Mandreşti. Din acelaşi lot de imaş se taie şi 200 mp pentru Arsene Costică. După acestei atribuiri, municipalitatea constată diminuarea păşunii cu 11.200 mp. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
VERDEAȚĂ, acum 4148 zile, 5 ore, 32 minute, 1 secunda
Dar romii cu cai de pe str Bujor,str.Viilor și cu case pe alte străzi adiacente cartierului OBOR cand au retrocedat spaiile verzi dintre blocurile de pe strScarlat Tarnăvitu,de împiedică caii în citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.