Politică

“Raed Arafat poate fi secretar de stat în guvernarea USL”

Mihaela Beșleagă
10 ian 2012 1773 vizualizări
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea s-a exprimat ieri în legătură cu noua lege a sănătăţii şi mult disputatul subiect din aceste zile privind posibila privatizare a SMURD.

Marian Oprişan a spus că USL nu va sprijini legea care în prezent este în dezbatere publică şi că noul sistem de finanţare al SMURD este doar o modalitate de transfer a banilor publici în buzunare private. “Pe aceiaşi bani aflaţi în acest moment, puţini, pentru că sistemul sanitar a fost distrus în Romania, nu va fi numai statul, vor fi şi companiile private şi clienţii privaţi ai actualei puteri. Se plîngea preşedintele Romaniei ieri la televizor că o să cumpere Consiliile Judeţene şi primăriile ambulanţe. Nu o să cumpere, pentru că nu au bani şi pentru că sînt la limita subzistenţei. Dacă vrei să faci o lege serioasă nu strîngi nişte tovarăşi, chipurile specialişti, care să ne spună ei cum să facem, iar Guvernul habar nu are ce face”, a declarat Oprişan. Acesta a afirmat că Raed Arafat, proaspăt demisionar din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, îşi poate găsi un loc într-un viitor Guvern USL. “Dacă Dumnezeu ne ajută şi normal ar fi ca în toamna acestui an să avem alt Guvern, Raed Arafat ar putea să fie secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în Guvernul USL-ului fără nici un fel de problemă”, a concluzionat şeful PSD Vrancea. (M. BEŞLEAGĂ)
  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Ciprian, acum 4487 zile, 9 ore, 53 minute, 35 secunde
Va imploooor!!! Diseara sambata 14 ian avem treaba pe la ora 18.30 la morcovior? O mare javra ordinara a tradat: mai demult a vegheat sa se dea flota pe nimic, a indatorat tara si a sifonat banii citeste integral
gica, acum 4490 zile, 3 ore, 16 minute, 28 secunde
Mai db, de la debil probabil, de nu-ti pui problema ca cei care sunt la putere acum, in frunte cu Basescu, au promis numai miere si zahar in 2005 si 2008 si acum avem doar amareala.
db, acum 4490 zile, 17 ore, 32 minute, 49 secunde
Din cate stiu eu domnul Oprisan este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea. Este induiosator ca dansul empatizeaza cu domnul Arafat si i-a gasit si post intr-un viitor virtual dar deocamdata citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.