Politică

Col. Radu Ignat, mătrăşit şi din ATOP

Mihaela Beșleagă
9 nov 2011 1973 vizualizări
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară de marţi, cu unanimitate de voturi, schimbarea componenţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea.

Astfel, colonelul Radu Ignat, fost comandant al Garnizoanei Focşani, în calitate de reprezentant al comunităţii, a fost înlocuit cu detectivul Tudorache Dumitrache. De altfel, Radu Ignat, ales în vara anului trecut preşedinte la filiala PNL Focşani, a fost de curînd înlăturat din funcţia de la partid. De asemenea, tot marţi, aleşii judeţului au aprobat şi încetarea calităţii de membru al ATOP a actualului prefect Sorin Hornea. Acesta şi-a pierdut calitatea de membru în ATOP, pe care o deţinea în virtutea funcţiei de subprefect, după ce a fost numit ca prefect al judeţului. ATOP Vrancea este compus din 11 membri şi un preşedinte, printre care se numără consilieri judeţeni, subprefectul judeţului, reprezentanţi ai comunităţii, dar şi Ionel Popescu, şeful Poliţiei Judeţene, precum şi Alin Vlad, reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
licurici, acum 4551 zile, 4 ore, 54 minute, 3 secunde
http://www.saptamanalulroze.ro/?p=1488
Balena Kanti, acum 4551 zile, 23 ore, 36 minute
Alt papagal nu au mai gasit, decit pe 007, un betiv de cursa lunga si un pontangiu cu bancuri rasuflate ? A, nu ! Toti sunt betivi si cartofori,
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.