Politică

Femeile democrate au sucit gîtul bărbaţilor la Şcoala de vară OT-PDL

Iulia Crețu
6 sep 2011 3751 vizualizări
Elena Udrea, Roberta Anastase, Andreea Paul Vass şi Eba au fost asaltate de fani, nu pentru a explica succesul doamnelor în politică ci pentru a face poze cu admiratorii u doamnele consacrate în PDL le-au spus tinerelor să învingă “blestemul” blondelor pe tocuri u asta în timp ce junioarele s-au prezentat în tricouri şi costume de baie la discuţii

Roberta, Andreea, Elena şi, din nou, Elena. Pentru ele discuţiile politice plictisitoare de la Şcoala de vară a tineretului democrat liberal din week-end au trecut mai repede. Asta pentru că domnii din PDL au fost pur şi simplu acaparaţi de prezenţele graţioase ale doamnelor politician. Primul care a fost “orbit” de apariţia graţioasă a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost deputatul PDL de Focşani, Răzvan Mustea Şerban. Pornind de la sloganul “Smart and right”, acesta i-a spus lui Udrea că este şi “very beautiful”. Elena Udrea a venit la discuţiile cu tinerii purtînd o pereche de blugi slim şi un tricou nude, care-i scoatea în evidenţă bronzul. La gît, ministrul Udrea a purtat un colier din noduri algeriene ale iubirii. Presa de scandal a surprins-o de altfel pe Udrea la plajă cu Eba, Sebastian Lăzăroiu şi cuplul prezindenţial Maria şi Traian Băsescu, la Neptun. Udrea le-a spus tinerelor din politică de “blestemul” blondelor şi al tocurilor. Tinerii democrat liberali s-au pozat nu doar cu “greii” partidului, gen Băsescu, Boc sau Ungureanu, dar şi cu preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Aceasta şi-a făcut apariţia într-o rochiţă bleu, de plajă, făcînd senzaţie în special printre băieţi. De altfel, şi membrii tineri de la Vrancea au dorit o amintire de vară de la Roberta. Neobservată nu a trecut nici Andreea Paul Vass, consilierul premierului, care le-a spus “cetăţencelor” din OT-PDL să fie atente nu doar la răutatea dintre femei, dar şi la atacurile misogine ale bărbaţilor. O povaţă însuşită de Vass de la fostul premier Theodor Stolojan. Andreea Paul Vass, deşi proaspătă mămică, a afişat o siluetă de invidiat, îmbrăcată într-o rochiţă corai, la care şi-a asortat şi o pereche de ochelari de soare la modă. Printre cei care s-au pozat cu ea s-a numărat şi Bogdan Nechita, şeful tinerilor PDL de la Vrancea. De la Şcoala de vară a tinerilor democrat liberali nu a lipsit nici Elena Băsescu sau Eba, mezina preşedintelui venind într-o pereche de blugi gri, la care a asortat un top. Nici ea nu a scăpat de asaltul fanilor. De altfel, întîlnirea politică a fost prilej de defilare şi pentru tinerele din organizaţiile de tineret din ţară, unele exagerînd şi venind la discuţiile cu miniştrii doar în tricourile cu noul slogan “Smart and right”, spre deliciul colegilor de sex masculin, care au avut ce vedea în timp ce vorbea, de exemplu, Traian Igaş. Deci, nu doar blestemul culorii părului, al tocurilor, dar şi al posterioarelor descoperite. Politică uşoară, de vară. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.