Politică

Tanase si Popoiu, singurii democratii fideli din CL Focsani

Iulia Crețu
26 iul 2011 1914 vizualizări
Restul colegilor au plecat din micul Parlament local pentru posturi de directori u ultimul inlocuit este Daniel Gongu, cu Vasile Istudor

Sedinta ordinara a Consiliului Local Focsani de astazi are 27 de proiecte pe ordinea de zi, la care se adauga si doua adrese interesante. Una de la ENET, prin care se solicita majorarea capitalului social al fabricii de caldura in vederea achitarii datoriilor catre furnizorul de gaze, pentru reluarea furnizarii apei calde, si una de la Prefectura care da aviz de nelegalitate proiectului de majorare a gigacaloriei la 270 lei de la 203 lei, sub explicatia ca scumpirea apei calde ne va face sa ne spalam mai putin sau chiar deloc. Situatie care, pentru unii, este adevarata in aceste zile, cind la robinet curge doar apa rece. Tot astazi, i se va conferi titlul de cetatean de onoare istoricului Constantin Buse, iar in grupul PDL va intra Vasile Istudor, inlocuitorul lui Daniel Gongu. Acesta din urma a ales functia de conducere de la Directia pentru Tineret si Sport Vrancea. De altfel, in rindul celor sapte alesi portocalii, doar doi consilieri au mandatul intreg din 2008, restul fiind inlocuiti dupa ce titularii au ales posturi de conducere prin deconcentratele judetului. Astfel, PDL incepuse "munca administrativa" in CL Focsani in formula Alin Trasculescu, Mirela Bizna, Adrian Colin, Mugurel Malureanu, Daniel Gongu, Nicu Tanase si Danut Popoiu. Imediat, in 2008, Trasculescu a ales deputat, iar Mirela Bizna a fost eliminata, fiind suspectata de conducere de jocuri cu PSD, locul ei in CL fiind luat de Mioara Lazar. Nici ea nu a stat prea mult in micul Parlament, alegind sefia AJOFM. Ca functionari publici si directori au plecat si Adrian Colin (la APM), Mugurel Malureanu (APIA si apoi Directia de Finante) si acum Daniel Gongu (DTS). In locul lor au venit Cristinel Susu, Lucica Chiper, Ionel Preda, Eugen Popa si, de azi, Vasile Istudor. Schimbari mai mici au avut loc si-n componenta grupului minoritar al PNL, unde Gicu Vrincianu a venit in locul lui Romeo Postelnicu, exclus din partid dupa fraternizari cu portocaliii. Cei de la PSD au ramas in formula initiala de 10, poate si pentru ca nu sint la putere. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 51 minute, 38 secunde
Pai la vreo 2000 de voturi cat va mai lua poate PDL-ul se pare ca tot Tanase si Popoiu vor fi in 2012 singurii consilieri din partea PDL.
, acum 739400 zile, 2 ore, 51 minute, 38 secunde
Pt. ca anticipez valul de proteste as dori sa precizez ca eu am lansat aceasta cifra de 2000 de voturi ca pe-o incurajare, potentialul real al PDL fiind bineinteles mult sub aceasta cifra.
, acum 739400 zile, 2 ore, 51 minute, 38 secunde
Vai da ce urat vorbiti domnu PDL-ist. Ori faceti parte din banda de talhari PDL-isti de la Deta ? Sau ati participat la antrenamente comnune organizate de PDL ? Bai, da acuma cinstit vorbind, e citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.