Politică

Nazare lua un salariu mai bun linga Vladeascu decit linga Boagiu

Iulia Crețu
13 iul 2011 967 vizualizări
La Ministerul de Finante se cistiga mai bine decit la Ministerul Transporturilor. Cel putin acest lucru reiese din declaratia de avere a demnitatului Alexandru Nazare, cel care in 2010 a lucrat pentru ambele ministere ca secretar de stat.

Potrivit declaratiei de avere postate pe site-ul Ministerului Transporturilor, in cele sapte luni din 2010 cind i-a fost adjunct ministrului Sebastian Vladescu la Finante, Nazare a luat salarii totale de 42.491 lei, adica 6.070 lei pe luna. Asta pina in noiembrie 2010, cind acesta a fost numit pe o functie similara in Transporturi, acolo unde la conducere fusese numita Anca Boagiu, cea cu care Nazare lucrase in trecut la Ministerul Integrarii. Ca secretar de stat in Ministerul Transporturilor, in doua luni din 2010, focsaneanul a ridicat salarii totale de 10.812, adica 5.406 lunar. Potrivit declaratiei de avere, Nazare n-a strins cine stie ce bani fata de anul 2009, avind cam aceleasi conturi bancare, 7.062 euro si 35.398 euro la ING. In comparatie cu alti secretari de stat de prin alte ministere, primvicepresedintele OT-PDL are un cistig "mediu", in comparatie cu Alina Bica, secretar de stat la Justitie "" 8.578 lei/luna sau Bogdan Aurescu, de la Externe "" 8.403 lei. La rindul sau, secretarul de stat de la Educatie, Oana Badea, ridica un salariu lunar de 4.834 lei. Alexandru Nazare este originar din Focsani, acesta facind parte din conducerea Organizatiei de Tineret a PDL, alaturi de deputatul focsanean Razvan Mustea Serban. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.