Politică

Oprisan crede ca DNA reinventeaza teatrul absurd

Mihaela Beșleagă
2 oct 2010 638 vizualizări
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) raspunde intr-un stil ironic-satiric la rechizitoriul intocmit de DNA in cazul noului dosar in care cinci oameni de afaceri vrinceni sint acuzati de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar disjuns din dosarul coruptiei al lui Marian Oprisan.

Acesta, in cadrul unui comunicat de presa care se doreste a fi o incercare de pamflet, intitulat "DNA reinventeaza teatrul absurd", sustine ca procurorii ar fi primit ordin sa lege numele sau de orice scandal cu iz de coruptie. "Baronul" se intreaba si de ce abia dupa cinci ani de la momentul in care au instrumentat dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu procurorii DNA i-au gasit si pe cei pentru care el ar fi savirsit acest abuz. "Am citit ca din banii cistigati in urma derularii contractelor obtinute de firmele respective unii dintre oamenii de afaceri au achizitionat diverse obiecte "" unul o cada de baie "" iar eu, probabil, ma fac vinovat de «infractiunea» de a nu-i fi recomandat culoarea cazii, sau marimea", afirma ironic Oprisan. Acesta isi continua figurile de stil, negind faptul ca oamenii de afaceri respectivi ar fi incasat direct de la casieria CJ bani pentru diverse lucrari efectuate. "Imaginati-va ca este total absurd sa vii cu sacul sa ridici bani de la casieria unei institutii cind in lumea spre care noi aspiram astfel de tranzactii se deruleaza prin banci", continua Oprisan, care il denumeste pe seful statului "tatuc", iar despre procurorii lui Daniel Morar spune ca il reinventeaza pe Eugen Ionesco. Dupa cum se stie, dosarul cu pricina se refera la pietruirea unor drumuri comunale, care s-ar fi facut doar pe hirtie. Dosarul se va judeca la Tribunalul Vrancea. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.