Politică

Deputatul Alin Trasculescu va fi din nou tatic

Iulia Crețu
25 mai 2010 4902 vizualizări
Sotia liderului de la PDL este insarcinata in sapte luni

Familia Anamaria si Alin Trasculescu s-a gindit sa-i faca un partener de joaca primului nascut, lui Andrei. Bebelusul de 10 luni al deputatului PDL de Vrancea va avea, din vara, un fratior. Anamaria Trasculescu este insarcinata in sapte luni, tinara mamica fiind obisnuita cu schimbatul scutecelor si cu gingureala micutului Andrei, venit pe lume anul trecut, la o maternitate din Capitala. "Este adevarat, mai asteptam un baietel, sotia este insarcinata in 7 luni. Sper ca bebelusul sa fie sanatos. Sintem o familie fericita", ne-a spus tatal, parlamentarul de Marasesti Alin Trasculescu. In contextul miscarilor sindicale de la nivel national, dar si al protestelor mamicilor, care isi vad pusa in pericol indemnizatia pentru cresterea micutilor pina la virsta de 2 ani, politicianul sustine ca sotia sa nu beneficiaza de acest ajutor de la stat. "Nu a dorit sa ia aceasta indemnizatie", s-a limitat sa explice deputatul democrat liberal. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al familiei presedintelui interimar al PDL Vrancea mai amina putin planurile de nunta ale cuplului Anamaria si Alin Trasculescu, cununat civil in 2008. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 52 minute, 14 secunde
Exemplu de necontestat pt. tinerii din tara piratului! Nunta dupa cumetrii?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.