Politică

Subprefectul Vicentiu Micheci a fost investit in functie

Mihaela Beșleagă
12 nov 2009 1347 vizualizări
La momentul oficial au participat doar angajatii Prefecturii u linga un inginer si un economist, acum se adauga si un jurist, avem o echipa redutabila la nivelul Institutiei Prefectului , a spus prefectul Ion Oprea

Institutia Prefectului are oficial de ieri o echipa completa. Al doilea subprefect de Vrancea, juristul Vincentiu Micheci, a fost investit in functie de catre prefectul Ion Oprea. Acesta a dat citire Hotaririi de Guvern din 4 noiembrie 2009 privind exercitarea cu caracter temporar a functiei de subprefect de catre Vincentiu Micheci, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului. "Nu este o noutate in peisajul Institutiei Prefectului, il cunoasteti cu totii pe domnul subprefect, din perioada 2005 - 2007, cind a ocupat functia de director al cancelariei Institutiei Prefectului. Cred ca in acea perioada a dat dovada de certe calitati, de multa competenta. Linga un inginer si un economist, acum se adauga si un jurist, acum avem o echipa redutabila la nivelul Institutiei Prefectului", a spus prefectul Ion Oprea in momentul investirii. Vincentiu Micheci a depus juramintul si si-a exprimat speranta intr-o buna colaborare atit cu personalul institutiei, cit si cu institutiile publice deconcentrate. "As vrea sa multumesc Guvernului Romaniei pentru increderea acordata de a ma promova in aceasta pozitie, pentru mine este o deosebita onoare si in acelasi timp o responsabilitate foarte mare. Sper sa onorez cum se cuvine aceasta incredere. Activitatea mea se va ghida dupa principiile functionarului public si a responsabilitatilor ce revin acestuia. Sper intr-o buna colaborare cu institutiile publice deconcentrate", au fost citeva dintre cuvintele exprimate de noul subprefect. La investire au fost prezenti doar angajatii Prefecturii, niciun parlamentar si niciun sef de institutie neparticipind la acest moment oficial. Prefectul Ion Oprea a spus ca este o perioada aglomerata si ca acesta este motivul pentru care instalarea s-a facut mai discret ca de obicei. Ion Oprea se poate considera un prefect privilegiat, intrucit are ambii subprefecti de partea sa. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 29 minute, 57 secunde
O MERITI DIN PLIN !!! LA CAT AI MUNCITI PT FRAIERII ASTIA !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.