Politică

Mitrea ii promite lui Hrebenciuc ca i-o trage dupa alegeri

Iulia Crețu
5 nov 2009 1215 vizualizări
Noi sicanari intre parlamentarii PSD. Miron Mitrea, senator social democrat de Vrancea, riposteaza pe blogul personal la acuzele sefului de campanie Viorel Hrebenciuc

Acesta din urma, intr-o aparitie TV, l-a acuzat pe parlamentarul de Vrancea ca ar fi tradat PSD, pentru ca la alegerile din 2008 n-ar fi facut numaratoarea paralela a voturilor. Si astfel, Mitrea ar fi permis celor de la PD-L sa fraudeze alegerile. Mitrea il avertizeaza pe "sforarul sef Viorel Hrebenciuc" ca va mai indura atacurile pina dupa campanie. "Eu m-am ferit in aceasta campanie sa aduc in discutie subiecte care ar tulbura apele in partid. Hrebenciuc, insa, a facut si face tot posibilul sa creeze scandal. Si-a pus in permanenta portavocile sa ma atace, dar, disperat ca nu are succes, a hotarit sa iasa la atac el personal. Ii dau o veste proasta: sa nu mizeze pe aparenta mea lipsa de reactie. Nu mai e mult pina dupa alegeri", scrie pe blog senatorul Miron Mitrea. Acesta completeaza ca Viorel Hrebenciuc arunca numai minciuni, mai ales ca "n-a trecut nici cinci minute pe la sediul de campanie ca sa se intereseze de mersul votarii. Era ocupat marele combinator ca sa-si aranjeze ploile pentru perioada de dupa alegeri". (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 31 minute, 43 secunde
mitrea un om care a ajutat mult vrancea, apropo eurogara etc
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.