Politică

Consilierii locali se scolesc in domeniul descentralizarii

Doina Ganea
12 oct 2009 825 vizualizări
La finele fiecarei saptamini consilierul local PNL, Doina Fodoreanu, va participa la cursuri de informare care au loc la Iasi.

Proiectul de hotarire privind participarea unor consilieri municipali la cursuri de formare si informare in domeniul descentralizarii a fost aprobat in cadrul sedintei CL Focsani de luna trecuta si aprobat de toti cei 11 alesi care mai erau in sala dupa retragerea membrilor PSD. Proiectul POS DRU cu titlul "Formare de consilieri si asistenti suport pentru implementarea Strategiei de descentralizare a invatamintului preuniversitar" se deruleaza in perioada 2 octombrie "" 8 noiembrie 2009 la Iasi si este organizat de Ministerul Educatiei. Doina Fodoreanu a fost propusa de colegul ei Vasile Dobre care a tinut sa precizeze ca deplasarea nu se face cu finantare din bugetul local. Micsunica Baciu, director al Directiei resurse umane, a precizat ca finantarea se face din bani europeni. "Perioada este 2 octombrie "" 8 noiembrie 2009, in zilele de vineri, simbata si duminica, timp de 6 saptamini, cheltuielile fiind suportate in totalitate de Ministerul Invatamintului si din fonduri europene", a spus Micsunica Baciu. Fiind si singura propunere, desi era loc pentru doi alesi locali, ea a fost adoptata in unanimitate de consilierii prezenti. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.