Politică

Ministrii portocalii ai lui Boc, in fata tinerilor la Scoala de vara

Iulia Crețu
4 sep 2009 752 vizualizări
Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, va vorbi tinerilor democrat-liberali la Scoala de Vara de la Costinesti care se deruleaza pina la sfirsitul acestei saptamini.

Alaturi de Placinta, in fata viitoarei generatii de politicieni portocalii va veni si Maria Pircalabescu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM-uri. Pe linga organizatii de tineret din intreaga tara, la seminariile de la malul marii participa si citiva reprezentanti de la OTPD-L Vrancea, printre care adjunctul de la Directia Muncii, Eliza Tarba, si primvicepresedintele Monica Chitiga. Ieri, discutiile au fost deschise de ministrul Industriilor Adriean Videanu, in cadrul temei "Criza economica si impactul asupra locurilor de munca", despre care au dezbatut si ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, dar si Maria Pircalabescu. Astazi, programul tinerilor este unmplut de vesnica problema a Educatiei, la microfon urmind a veni fostul ministru Mircea Miclea. Despre "Reforme structurale ale societatii romanesti" va vorbi premierul Emil Boc, Roberta Anastase si Anca Boagiu. Simbata, pe agenda de lucru figureaza tema "Descentralizarea si Deconcetrarea Serviciilor Publice", la care sint invitati sa tina speech-uri ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga, cel de la Transporturi, Radu Berceanu, dar si Elena Udrea si Sorina Placinta, ministrii de la Turism si Tineret. Organizarea Scolii de Vara a tinerilor democrati este si un bun prilej pentru instruirea juniorilor in vederea apropiatei campanii pentru alegerile prezidentiale. Romania isi alege viitorul presedinte pe 22 noiembrie, turul doi fiind programat pentru 6 decembrie, campania anuntindu-se de pe acum incandescenta. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.