Politică

Chiriasii din blocul Laminorul, fortati sa sustina campania PSD

Ciprian Fânaru
4 iun 2009 1091 vizualizări
Gardianul ne-a dat de inteles ca ne da afara , s-a vaiat una dintre locatare, contrazisa insa de consilierul local PSD Rodica Boboc

In urma unei sesizari primite la redactie, reporterii ziarului nostru au verificat daca la un bloc de locuinte sociale din cartierul Sud, staff-ul de campanie al social-democratilor ar fi facut presiuni asupra locatarilor, pentru a-i "convinge" sa contribuie la campania pentru alegerile europarlamentare. Locuitorii de pe strada Revolutiei nr. 17, care stau in blocul "Laminorul", se tem ca isi pot pierde acoperisul de deasupra capului si de voie, de nevoie, spun ca le vor face pe plac celor aflati la putere, dat fiind ca locuintele le-au fost repartizate de Consiliul Judetean. "Le vom lipi afisele, nu avem ce sa facem! Gardianul ne-a spus dimineata ca o sa avem probleme, ne-a dat de inteles ca ne da afara. Asa a fost si la alegerile de anul trecut, e un abuz pentru ca locuim aici in niste conditii de nedescris, cu sobolani, igrasie si multa mizerie provocata de unii chiriasi fara contract, care beau si fac scandal. Ar trebui sa investeasca si in acest amarit de bloc", ne-a marturisit sub protectia anonimatului o locatara a blocului. Reprezentantii PSD, care ieri dupa-amiaza isi incheiau vizita electorala la blocul cu pricina, neaga ca ar fi obligat pe cineva sa "arboreze" insemnele PSD-ului sau i-ar fi santajat in vreun fel. "Noi avem aici si sediul partidului din cartierul Sud. Am discutat cu cetatenii, care se confrunta cu suficiente probleme, cartierul e unul mare, muncitoresc, dupa cum bine stiti. Banuiesc ca nu-s doar afise rosii pe aici. Am impartit afise doar celor care au dorit, n-am fortat pe nimeni, nici mie nu mi-ar conveni sa vina la mine cei de la PD-L, de exemplu", ne-a spus Rodica Boboc, consilier local PSD al municipiului Focsani, aflata ieri in zona. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.