Politică

Mitrea a uitat drumul inapoi spre Vrancea

Iulia Crețu
11 mar 2009 1223 vizualizări
Senatorul PSD este singurul parlamentar care nu a pastrat contactul cu electoratul, neavind birou senatorial u Placinta, Tilvar si Trasculescu pot fi gasiti, cu mult noroc, la sediile partidelor

Parlamentarii vrinceni si-au deschis, in majoritate, birouri in teritoriu, prin intermediul carora sa ia pulsul celor pe care-i reprezinta la Bucuresti si care i-au votat in toamna anului trecut. Singurul care nu a anuntat la Senat adresa biroului parlamentar din Vrancea este senatorul PSD Miron Mitrea, cel care a mai reprezentat judetul nostru si in mandatele anterioare. Situatia actuala, aceea ca nu exista nici o usa in Focsani sau in vreo comuna din Colegiul 2 pe care sa scrie numele fostului ministru al Transporturilor la care oamenii sa poata ciocani pentru un sfat, da apa la moara gurilor rele. Acestea spuneau in campanie ca Mitrea nu este vazut afectat, in mijlocul vrincenilor, decit din patru in patru ani doar pentru a le cere voturile. In schimb, colega sa de la Senat, senatorul democrat-liberal Sorina Placinta este la dispozitia alegatorilor la adresele birourilor din Focsani, b-dul Independentei nr. 4-6, si comuna Gugesti, in sediul unui magazin. Daca Miron Mitrea nu s-a preocupat pina acum de deschiderea unui birou parlamentar, avind ce-i drept alte prioritati (anchetarea DNA), deputatii vrinceni pot fi gasiti fie la sediile partidelor, fie la sedii particulare. Deputatul PD-L Razvan Mustea acorda audiente la sediul de la fostul Bancorex, strada Republicii nr. 96. Colegul sau din Comisia pentru invatamint, social democratul Cristian Dumitrescu raspunde la pasurile vrincenilor la biroul din Odobesti, strada Stefan cel Mare. Intrebari sau mustrari pentru deputatul PSD Angel Tilvar pot fi facute de focsanenii din cartierul SUD si vrincenii din comunele din sudul judetului la biroul din cadrul sediului PSD de pe strada Republicii nr. 13. Presedintele interimar al PD-L, deputatul de Marasesti, Alin Trasculescu acorda audiente tot la sediul partidului sau din b-dul Independentei, nr. 6. Deputatul PSD Ciprian Nica a primit din partea Primariei Adjud o "camera" parlamentara cu accesorii (a se citi personal de birou parlamentar) in cladirea din strada Vasile Alecsandri nr. 7, bucurindu-se de ajutorul colegului de partid Constantin Armencea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 58 minute, 52 secunde
Mitrea, prietenul lui Opri, nu are nevoie de birou, deoarece poate sa dea audiente unde doreste, in acest judet.
, acum 739399 zile, 21 ore, 58 minute, 52 secunde
Mustaciosului i se poate oferi un birou la penitenciarul de maxima siguranta (sic) de la Mandresti pe care il poate dota cu inca un pat pentru un vizitator de lunga durata :Oprisan.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.