Politică

Razvan Mustea, martor la bataia din mall-ul bucurestean

Mihaela Beșleagă
26 feb 2009 1373 vizualizări
"Scenele au fost dure: arme albe, singe, lupte violente, gaze lacrimogene..."

Deputatul PDL Razvan Serban Mustea a avut in urma cu doua zile prima interventie de la tribuna Parlamentului, ocazie cu care a expus colegilor din Camera Deputatilor experienta pe care a trait-o ca martor la evenimentele violente petrecute in urma cu citeva zile intr-un mall din Bucuresti, in care au fost implicati membri ai unui clan si cei ai firmei care asigura paza centrului comercial. "Zilele acestea mi-a fost dat sa traiesc momente de groaza intr-un loc public foarte aglomerat, in timp ce ma aflam acolo cu familia mea. Scenele au fost dure: arme albe, singe, lupte violente, gaze lacrimogene, totul intr-un centru comercial in care se aflau citeva mii de oameni la plimbare sau la cumparaturi, intr-o seara de weekend. Indiferent ca ne aflam la putere sau in opozitie, toti avem familii si pe toti ne preocupa securitatea vietii, de aceea toti trebuie sa promovam o singura politica: politica sigurantei cetateanului", a declarat deputatul de Vrancea, care a propus colegilor din parlament sa faca front comun impotriva infractorilor si a celor care reprezinta o amenintare la adresa vietii cetatenilor. "Cu maxima stupoare, am aflat de la televizor ca cei pe care simbata i-am vazut amenintind si atacind fortele de ordine cu arme albe vor fi cercetati in libertate, pentru ca nu reprezinta un pericol public. în spatele prezumtiei de nevinovatie, in Romania zilelor noastre se fac numeroase abuzuri", a mai aratat Mustea, care a adaugat ca trebuie asigurata o protectie reala a martorilor, pentru ca, astazi, raufacatorilor le este foarte usor sa afle adresele si datele de contact ale acestora si sa-i ameninte sau sa faca presiuni asupra lor pentru a-si schimba declaratiile. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.