Politică

Cuibul de la MAI al lui Vrabie, ochit de un om al lui Iliescu

Iulia Crețu
11 feb 2009 1319 vizualizări
O fi vinat postul, dar nu simt nici o presiune , ne-a spus secretarul de stat

Postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, pe care il ocupa in acest moment fostul prefect de Vrancea Catalin Vrabie, este vinat de un protejat al lui Ion Iliescu. Serban Nicolae, fost senator PSD care la uninominalul din toamna anului trecut a fost lasat somer de o femeie din PDL, Anca Boagiu, face interventii pe linga liderii cu greutate de la social democrati pentru a-i sufla fotoliul lui Vrabie la MAI. Protejat al lui Ion Iliescu si al lui Viorel Hrebenciuc, Serban Nicolae are un CV care nu i-a deschis prea multe usi in fata lui Mircea Geoana. Acesta, la prima vedere, nu il doreste ca inlocuitor al omului promovat de Marian Oprisan. Geoana are si de ce sa nu-l vrea, dupa ce Nicolae, intr-un gest lipsit de diplomatie, si-a alintat seful cu apelativul "giga politic". Fotoliul lui Vrabie la MAI este aparat nu doar de stingacia declaratiilor lui Serban Nicolae, dar si de antipatiile celor din PDL fata de omul lui Iliescu. "O fi vinat postul, dar eu sint in continuare pe functie si nu simt nici o presiune din partea acestui domn", ne-a spus sigur pe el secretarul de stat Catalin Vrabie. Nicolae si-a incercat sansa penetrarii la Interne prin intrevederi cu ministrul Dan Nica, dar si sfaturi cerute fostului ministru Liviu Dragnea, dupa cum a dezvaluit Evenimentul Zilei de ieri. Deocamdata, acestea nu s-au finalizat cu nicio promisiune. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 59 minute, 45 secunde
Ce sa spun el, micutul, Vrabie nu tine la scaun! Titlul e gresit trebuia sa se scrie in loc de **ochit** VANAT sau BRACONAT. Cunoscatorii stiu de ce. Un obraz curat, cinstit si subtire la M.A.I. se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.