Politică

PDL si PSD ar trebui sa-si imparta functiile pina joi

Iulia Crețu
28 ian 2009 1358 vizualizări
Alin Trasculescu, presedintele interimar al democratilor vrinceni, a anuntat ca roata de cascaval a institutiilor publice din Vrancea va fi taiata cu cei de la PSD pina joi, dupa ce intilnirea de saptamina trecuta nu a mai avut loc.

Partenerii pentru Romania vor avea doua runde de negocieri, in care fiecare parte sa isi aleaga institutiile pe care le doreste. Potrivit lui Trasculescu, puterea se va imparti la Focsani, democratul asteptind in aceste zile un raspuns din partea liderilor PSD cu privire la ziua si ora intilnirii. "Ar mai fi 7-8 judete unde nu s-au intilnit cele doua partide, nu sintem noi ultimii la negocieri. Pina acum nu a fost timp, la 24 ianuarie nu am discutat nimic de negocieri cu cei de la PSD. Tot ce am stabilit este ca trebuie sa ne intilnim in aceasta saptamina, nu stim locatia, dar eu as prefera sa fie undeva in Focsani", ne-a spus presedintele interimar de la PDL. Cit despre ce anume vrea din institutiile deconcentrate, seful democratilor a spus ca in cadrul Biroului Politic Judetean s-au creionat niste directii si ca nu se va merge neaparat pe ideea potrivit careia cine detine ministerul ia si institutiile din subordine. Deputatul a precizat ca in anumite institutii, daca va obtine sefia lor, nu va schimba si directorii. Este vorba insa de directii conduse de oameni ai partidului sau, acolo unde e picior de liberal, acesta va fi inlocuit de oameni competenti din propria formatiune. Potrivit intelegerilor dintre PSD si PD-L, se pare ca din pleiada actuala a functiilor de conducere vor scapa fara epurare numai 20%. Este vorba in principal de institutii care sint deja pe mina celor de la putere, cum este Spitalul Judetean sau Directia Agricola, manageriate de doi democrati cu state vechi. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 2 ore, 45 minute, 39 secunde
Din tot ce se intampla in tara asta am inteles un lucru: nu trebiuie sa fii competent intr-un anumit domeniu, totul este sa fii politician.Atunci trebiue sa ne mai intrebam de ce materia cenusie a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.