Politică

Traditionala vizita a sefului statului, la 24 ianuarie

Doina Ganea
16 ian 2009 1659 vizualizări
A intrat in traditie ca presedintele Traian Basescu sa fie prezent la Focsani cu prilejul zilei de 24 ianuarie.

Oficialitatile locale dau aproape sigur faptul ca seful statului va participa si anul acesta la manifestarile care vor avea loc la Focsani, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la Mica Unire. In primul rind pentru ca se aniverseaza o suma rotunda, dar si pentru faptul ca anul acesta vor avea loc alegeri prezidentiale, iar lui Traian Basescu ii fac bine baile de multime. "Ne ocupam acum de pregatiri pentru ziua de 24 ianuarie, intensitatea lor fiind amplificata de posibila vizita a presedintelui Traian Basescu", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. Aceasta ar fi pentru a patra oara cind seful statului va fi alaturi de focsaneni la cea mai importanta sarbatoare a lor. Vizita ii va pune insa iar pe jar pe politisti, jandarmi, medici sau lucratori de la SRI, care vor supraveghea strict manifestarile din urbea de pe Milcov. De aceasta data manifestarile nu vor mai avea loc in Piata Unirii, avind in vedere ca piata centrala este in reabilitare. Cel mai probabil, momentul aniversar se va desfasura in spatii mai restrinse, cum ar fi la Muzeul Unirii si in Piata Teatrului "Mr. Gh. Pastia". (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 33 minute, 27 secunde
ce-ar fi sa ne mai scuteasca cu ''baile ''lui de multime si sa se duca la munte sau la mare unde ori se plimba cu moto-sania sau cu barcuta!si-asa bugetul focsaniului e slabit si pricajit!
, acum 739399 zile, 21 ore, 33 minute, 27 secunde
cred ca de data asta va fi huiduit de pensionarii cu pensii modice care doresc sa mai si munceasca ca sa traiasca la limita decentei, si cu multa neobrazare le-a luat si acest drept punandu-l pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.