Politică

Trasculescu si Oprisan se intilnesc dupa sarbatori

Doina Ganea
31 dec 2008 1198 vizualizări
Definitivarea echipei guvernamentale va continua dupa Anul Nou, potrivit celor declarate de liderii PD-L si PSD, Alin Trasculescu si Marian Oprisan.

Cele doua partide si-au impartit in mare parte "ciolanul", din care PSD primeste o bucata importanta din companiile de interes economic si regii autonome. PSD va administra, printre altele, Apele Romane, Romsilva, AVAS, Agentia pentru Protectia Consumatorilor, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Garda Financiara. De la Ministerul Transporturilor, PSD se va ocupa de CFR Calatori, in timp PD-L a primit CFR Marfa. Potrivit algoritmului stabilit prin protocol, conducerea ANAF revine PDL, la fel ca Autoritatea Nationala a Vamilor, Loteria Romana, Posta, Garda de Mediu, Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi, Statistica, dar si Agentia Nationala Sanitar-Veterinara. Liderii PSD au finalizat in urma cu doua zile lista secretarilor de stat, social democratii primind 27 de astfel de functii. Si democratii urmau sa faca nominalizarile, in conditiile in care s-a renuntat la criteriile stabilite initial, respectiv cele de performanta in alegeri. Deocamdata, nici un vrincean nu a fost numit in vreo functie la nivel inalt, dupa cum ne-au declarat liderii celor doua partide. In judet, imparteala va continua dupa alegeri. "Nu e adevarat ca am stabilit ceva la nivelul judetului. Dupa 1 ianuarie, confom Pactului pentru Romania, voi avea o serie de intilniri cu omologul meu de la PSD", a precizat Trasculescu. Si Oprisan ne-a declarat ca intilnirile vor avea loc dupa 5 ianuarie. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 22 ore, 12 minute, 1 secunda
DAR ISJ-VRANCEA CINE IL ADMINISTREAZA????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.