Politică

Schimb de generatii, la Gala premiilor din Administratie

Iulia Crețu
15 oct 2008 621 vizualizări
Miine, la Poiana Brasov va avea loc cea de-a patra editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro, eveniment la care vor participa reprezentanti ai administratiei centrale si locale.

Manifestarea care evidentiaza cele mai bune rezultate din administratia publica locala din Romania este organizata de Agentia OSC si Portalul national de Administratie Publica www.administratie.ro, impreuna cu Primaria Brasov. Printre cei care vor participa la decernarea premiilor pentru excelenta in administratie se numara, ca reprezentanti ai judetului, edilii oraselor Panciu si Adjud, Ion Petre si Constantin Armencea. Alaturi de primari si presedinti de consilii judetene din intreaga tara, la ceremonia de premiere vor lua parte si alti invitati de rang inalt. "In acest an, evenimentul, care va avea loc pe 16 octombrie, la Hotel Piatra Mare din Poiana Brasov, marcheaza schimbul de generatii - recunoasterea eforturilor celor mai buni reprezentanti ai administratiei locale din mandatul trecut si prezentarea noilor alesi pentru mandatul 2008-2012. Ceremonia de acordare a premiilor pentru cele mai bune rezultate in domeniul administratiei publice va fi precedata de un seminar dedicat comunicarii - un domeniu deosebit de important pentru o administratie publica de tip european", se arata intr-un comunicat pe Administratie.ro. De precizat ca premiile acordate anual, cu care se impauneaza primarii, tin si de cotizatiile alocate acestui eveniment. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.