Politică

PD-L are viceprimar la Bordesti

Silvia Vrînceanu Nichita
30 iul 2008 2112 vizualizări
Democrat-liberalul Adrian Marinescu este noul viceprimar al comunei Bordesti, pentru al doilea mandat consecutiv.

Acesta a fost ales ieri in functie de sase din cei 11 consilieri, in defavoarea fostului primar liberal Gheorghe Tataru care a pierdut alegerile din 15 iunie la o diferenta de numai sase voturi. Cu toate ca la nivel local a fost incheiat un protocol intre PNL si PD-L pentru sustinerea candidatului liberal in turul doi, in schimbul postului de viceprimar, liberalii locali s-au sucit dupa alegeri si nu l-au mai sustinut pe Adrian Marinescu, propunerea PD-L pentru functia de viceprimar. In cele din urma acesta a ajuns din nou in fotoliul de viceprimar cu sprijinul a trei consilieri pesedisti, condusi de primarul Vasile Moldoveanu. Consiliul Local Bordesti este format din patru liberali, patru pesedisti si trei democrat-liberali, asa incit nici un partid nu intruneste majoritatea simpla. Viceprimarul Adrian Marinescu ne-a declarat ca nu era sigur ca va iesi viceprimar, date fiind interesele politice din comuna, insa ne-a spus ca va colabora bine cu noul primar. «Avem multe proiecte pentru comuna, sper colaborez bine cu noul primar, mai ales ca ne cunoastem si am colaborat bine inca din anul 2000, cind am fost colegi de partid, la Alianta pentru Romania. Practic, el m-a lansat, ca sa zic asa», ne-a declarat viceprimarul. Cu toate ca pesedistii ar fi vrut sa sustina initial un alt consilier PD-L, votul favorabil a fost acordat in final lui Adrian Marinescu. Democrat-liberalii i-au trimis sa supervizeze sedinta pe consilierii judeteni Sorin Hornea si Florin Micu. (S. VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 6 ore, 30 minute, 33 secunde
Felicitari!O colaborare cat mai buna cu d-nul primar si multe proiecte realizabile!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.