Politică

Postelnicu: Nu vrem sa facem un Focsani PNL!

Iulia Crețu
9 mai 2008 969 vizualizări
Liberalul este gind in gind cu primarul Londrei, conservatorul Boris Johnson Candidatul liberalilor la cirma municipiului de pe Milcov declara ca vrea sa schimbe orasul in bine. Pe pliantul sau de campanie sint insiruite o serie de 14 puncte pe care liberalii vor sa le implementeze in Focsani, asta daca reusesc sa convinga electoratul.

Printre lucrurile care trebuie aduse in prim plan, dupa parcul industrial devenit un miraj dupa atitea promisiuni ale inaintasilor din politica mioritica, se numara programul "Scoala dupa scoala" pentru cei mici, locuinte pentru tineri, piete destinate numai produselor din ograda taranilor, poate o ... Filarmonica, mai multe spatii verzi in municipiu, dar si o atentie sporita acordata batrinilor. Pentru bunicii din Focsani, PNL promite infiintarea unor cluburi de cartier. La declaratii si sperante Postelnicu este european. Dupa o declaratie facuta de noul primar conservator al Londrei, Borin Johnson, care a spus ca nu metropola a devenit conservatoare prin alegerea sa, ci mai degraba ca londonezii se regasesc in programul Partidului Conservator, Romeo Paul Postelnicu a declarat ca nu se intentioneaza transformarea urbei mioritice intr-un Focsani PNL. Acesta a precizat ca toate punctele din programul sau de campanie sint creionate in raport cu cerintele, dorintele si visurile cetatenilor. Daca la vorbe Postelnicu pare a fi cam pe aceeasi lungime de unda cu Johnson, la fizionomie si comportamnet cei doi difera. Poate ca liberalul ar trebui sa invete din modul caustic, de cele mai multe ori ironic si de bufon al edilului englez. Va fi insa destul de greu sa-l auzim pe Postelnicu declarind ca adversarii sai politici sint niste "porcusori unsi cu grasime" sau "jeleuri greu de prins cu pioneze pe perete". Ca doar si liberalii au niste probleme cu prinderea cu mita in sac a primarului Bacinschi... (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
VOTATI PNL SCAPATI VRANCEA DE MAFIE!
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
Lozinca nimerita ar fi alta."NU VOTATI PNL CA VINE O ALTA MAFIE"!
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
Spatziile verzi si locuintele pentru tineri nu erau in programul lui Trasculescu ? Furaciosule, rautate mica. Tu n-ai cap sa-ti faci singur program, tre sa furi de la altii?
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
Ma tot gandesc oare cum a reusit micul geniu Trasculescu sa ajunga la concluzia ca focsanenii au nevoie de spatii verzi si locuinte pentru tineri ... o fi cumva evident ? ... le-o fi inregistrat cumva citeste integral
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
L-A INTREBAT CINEVA PE JAVRA ASTA BATRANA CU PRIVIRE DE DOBERMAN,DACA IN AFARA DE BASINILE PE CARE LE SCAPA DIN CE IN CE MAI DES,A MAI LASAT CEVA IN URMA?
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
alin trasculescu mai mult ca SIGUR va castiga fotoliul in primaria municipiului Focsani ! Postelnicule nu-tzi mai fa iluzii."Romeo Postelnicu la primarie" isi va plati taxele si atat.Votatzi ALIN citeste integral
, acum 739400 zile, 3 ore, 40 minute, 21 secunde
Diana esti o jigodie la fel ca Trasculescu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.