Politică

Partidele, strigate la lipit afise

Iulia Crețu
30 apr 2008 912 vizualizări
Astazi se va desemna ordinea in care partidele politice si candidatii independenti vor aparea lipiti pe panourile electorale pentru cistigarea simpatiei electoratului in vederea alegerilor locale de pe 1 iunie.

Pentru a se stabili modul in care actorii politici isi vor prezenta posterele de campanie, astazi, de la orele 14.00, in sala de sedinte a Consiliului Local municipal acestia sint asteptati pentru a trage la sorti ordinea de prezentare. Zece persoane se bat la Focsani pentru functia de prim focsanean. Este vorba de liberalul Romeo Paul Postelnicu, democratul Alin Trasculescu, social democratul Decebal Bacinschi, conservatorul Vasile Ursescu, peremistul Liviu Stanica, penegistul Gabriel Copaci, reprezentantul Uniunii Populare Social Crestine - Gheorghe Gurgu, cel al Uniunii Pensionarilor si Solidaritatii Sociale - Stefan Crasneanu, cel al Partidului Ecologist - Silvia Gabriela Bosnea si cel al PIN - Danut Plesa Plugaru. Pentru cele 21 de locuri din Consiliul Local Focsani s-au inscris liste cu sute de nume, printre acestea si cele ale independentilor Ulise Grosu si Petre Vintila. Municipalitatea a inceput de ieri sa monteze panourile electorale, acestea urmind a-i prezenta focsanenilor pe cei care tind sa ocupe fotoliul de primar al urbei, dar si pe cei care vor in Consiliul Local. Mesajele de campanie si chipurile politicienilor ii vor "stresa" pe oraseni in zonele cele mai circulate pina in preajma alegerilor. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.