Politică

Primaria isi cumpara autocar cit patru midibuze

Iulia Crețu
13 feb 2008 694 vizualizări
Pe lista de "cumparaturi" a Primariei Focsani pentru anul abia inceput figureaza si un autocar in valoare de 1.300 mii RON (13 miliarde lei vechi), autocar cu care alesii locali sa poata face in voie deplasarile in tara si strainatate.

Municipalitatea s-a hotarit sa faca aceasta achizitie pe roti dupa episodul Tivoli, cind consilierii locali erau cit p-aci sa vina pe jos in Romania, dupa ce masina cu care au facut plimbarile de lucru nu respectase programul de "odihna" de 9 ore. Printre lucrurile absolut necesare pentru municipalitatea de pe Milcov pe anul 2008 se mai numara patru sirene si un sistem de telefonie mobila pentru Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, in valoare de 130 mii RON, doua sobe pe gaz pentru gradinitele 1 si 16, in valoare de 100 mii RON, dar si ridicarea unui gard si realizarea unui magazin cu cele "vesnice" in cadrul Cimitirului Nordic, investitiile de aici fiind de inca 100 mii RON. De asemenea, Primaria nu isi doreste numai un autocar, dar si patru midibuze pentru transportul public local. Acestea ar costa cu putin mai mult decit luxosul autocar, adica 1.400 mii RON. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.