Politică

Salam, suc si fanfara, la inaugurarea noii Primarii Rastoaca

Mihaela Beșleagă
15 ian 2008 1745 vizualizări
Inaugurarea primariei s-a facut cu fanfara in prezenta baronului Marian Oprisan, care a tinut sa-l laude pe primarul nea Vasile

Noul local al primariei, construit intr-un an de zile, a costat 4,8 miliarde de lei vechi

Ieri la prinz, centrul comunei Rastoaca era animat de o multime de sateni. Evenimentul care a scos oamenii la sosea, la care nu au lipsit nici oficialitatile locale si judetene, a fost inaugurarea noului sediu al primariei. Dupa slujba de sfintire a localului in care isi vor desfasura activitatea angajatii administratiei comunale, au tinut un scurt discurs primarul localitatii, social democratul Vasile Dima, si Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean. "Banii i-am obtinut din bugetul local si de la Consiliul Judetean. Primaria este dotata cu toate utilitatile, calculatoare, biblioteca, sala de sedinte", a detaliat edilul Vasile Dima. Din anul 2004 Rastoaca este comuna de sine statatoare, insa angajatii primariei nu aveau conditii pentru a-si desfasura activitatea. Noul local al primariei, care a fost construit intr-un an de zile, a costat 480.000 lei, adica 4,8 miliarde de lei vechi, are un etaj si este complet utilat si mobilat, are centrala termica, ferestre termopan, dar si echipamente IT nou-noute. "Ma bucur ca s-a infiintat comuna Rastoaca si ca acum inauguram una dintre cele mai moderne primarii din judet. Cel mai efervescent pentru infiintarea comunei a fost nea Vasile. A fost foarte simpatic, o data la una-doua saptamini venea la mine sa ceara bani", a spus in cuvintul de deschidere Marian Oprisan, infofolit intr-o haina groasa din piele. Dupa discursuri, oamenii au dat navala in noul sediu al primariei pentru a arunca un ochi asupra incaperilor moderne. Pentru a sarbatori inaugurarea, satenilor li s-a pregatit la Caminul Cultural o masa cu salam si suc, moment speculat de Oprisan pentru a da mina cu satenii adunati in jurul mesei. Atmosfera a fost intretinuta de muzica de fanfara. O alta investitie care se deruleaza in acest moment la Rastoaca este o lucrare de reabilitare a scolii, care costa 400.000 lei (4 miliarde de lei vechi), suma din care s-a primit de la Inspectoratul Scolar Judetean 70.000 lei, din care se vor realiza centrala termica, acoperisul si izolarea unitatii scolare. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.