Politică

Alegeri la PMP Vrancea

Iulia Crețu
5 aug 2014 2601 vizualizări
Partidul Mişcarea Populară Vrancea îşi va desemna, duminică, conducerea organizaţiei. Evenimentul, la care sunt aşteptaţi în jur de 300 de delegaţi din judeţ, se va desfăşura începand cu ora 10.00, la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” Focşani.

Candidaturile celor care vor să ţină fraiele acestui partid se pot depune pană joi seara, data ultimă. Cel mai probabil, conducerea judeţenei PMP va fi adjudecată de actualul preşedinte interimar, Nicu Tănase. Acesta reprezintă PMP Vrancea de cateva luni, de cand a demisionat din PDL Vrancea şi din funcţia de consilier municipal democrat liberal pentru a se ocupa de filiala vranceană a Mişcării Populare. La această oră nu au fost confirmate nume din conducerea centrală a PMP care vor veni duminică la alegerile de la Focşani. Alegerile la organizaţiile judeţene ale Partidului Mişcarea Populară trebuie să fie validate în această perioadă, asta după ce Elena Udrea a fost aleasă preşedinte cu acte în regulă la “partidul mărului” luna trecută. Partidul trebuie să se pună la punct organizaţional pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie cand PMP va defila cu Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu. Contactat telefonic, Nicu Tănase, actualul preşedinte interimar al PMP Vrancea, a confirmat interesul pentru a candida, exprimandu-se că deocamdată nu şi-a depus dosarul. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
matelotul, acum 3551 zile, 16 ore, 14 minute, 44 secunde
stilul nicu tanase .... face alegeri cand toata lumea e in concediu ... sa fie sigur de rezultat.... nu s-a schimbat deloc... nu e nicio diferenta intre el si neata .... degeaba a urlat cand a fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.