Politică

Ţigăeru Roşca îi cere lui Didi să picteze marcajele auto pe timpul nopţii

Iulia Crețu
28 apr 2014 1174 vizualizări
Deputatul liberal Laurenţiu Ţigăeru Roşca a adus critici modului în care oamenii Primăriei Focşani au refăcut marcajele auto în oraş.

Cum săptămana trecută, dar şi acum, s-a lucrat intens pe arterele principale, deputatul a scris o postare ironică pe adresa sa de facebook. Ţigăeru Roşca, preşedintele PNL Focşani, i-a recomandat edilului şef Decebal Bacinschi că ar fi putut să picteze străzile şi trecerile de pietoni pe timpul nopţii. “Se refac marcajele rutiere în Focşani! Nu vă lăsaţi înşelaţi, nu sunt vapori de vopsea! :)) De asemenea, atenţie şoferi, se lucrează! :)) În concluzie poate refacem marcajele noaptea cand e trafic auto redus şi mai puţini pietoni care să inhaleze praful! Spor la treabă!”, spune Laurenţiu Ţigăeru Roşca. Unii dintre cei care au văzut postarea deputatului au comentat în aceeaşi notă ironică la adresa administraţiei de pe Milcov, spunand că “este praf în ochi la deschiderea campaniei”. Liberalul şi-a arătat, la un moment dat, interesul de a candida în 2016 la Primăria Focşani. De altfel, acesta i-a adus numeroase critici edilului şef PSD Bacinschi, toamna trecută după ce un om a murit într-o groapă din oraş, dar şi în iarnă, cand nămeţii înghiţiseră din nou municipiul. (I. CREŢU)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
huy, acum 3649 zile, 19 ore, 56 minute, 26 secunde
Mie mi ar fi rusine sa vorbesc daca as fi in locul acestui ******* ** **** ** ***** si cu numele luat de la tata socru. Nu stiu cu de l a votat lumea cu fata aia.
Fort, acum 3649 zile, 20 ore, 35 minute, 47 secunde
Acest Tigaeru, a uitat ca e deputat de Marasesti si a promis marasestenilor lapte si fabrici.... a facut din bani publici carciumi pt. primar si magazin de chiloti in mijlocul pietii pt. el !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.