Politică

Blondina PP-DD pleacă din Consiliul Local Focşani

Iulia Crețu
12 mar 2014 6161 vizualizări
Manuela Axente s-a mutat la Bucureşti, unde ar vrea să intre în sistemul de stat

Consilierul local PP-DD Manuela Axente renunţă la mandatul în Legislativul focşănean. La Consiliul Local a fost depusă pe 3 martie o cerere de încetare a mandatului din partea consilierei, care se va muta la Bucureşti. În varstă de 28 de ani, Manuela Axente făcea parte din generaţia junior a Consiliului Local, alături de doi colegi de la PSD, Ionuţ Mersoiu şi Dorian Alecsandrescu. “În urmă cu o săptămană, a anunţat că renunţă la mandat, invocand motive personale. PP-DD deocamdată nu a anunţat cine o va înlocui, am făcut noi cerere către partid pentru a ne preciza supleantul”, ne-a spus Marian Mihu, purtătorul de cuvant al Primăriei Focşani. La randul său, Aurel Bacu, preşedinte al PP-DD Focşani, recunoaşte că Manuela Axente a renunţat la funcţia de consilier şi spune că locul ei va fi luat de Vasile Vasiloiu, PP-DD urmand a demara procedurile pentru înlocuire. “Vrem să-l validăm pe înlocuitor la prima şedinţă ordinară. Domnişoara Manuela Axente s-a mutat la Bucureşti, şi-a luat apartament acolo, din ce ştim ar vrea să intre în sistemul funcţionarilor publici. Grupul PP-DD a fost mulţumit de colaborarea cu domnişoara consilier, care a fost o prezenţă activă, fiind îndrăgită de toate grupurile politice din CL”, ne-a spus şi Aurel Bacu. Manuela Axente este de profesie economist, ea lucrand la SC Milcovul SA, şi intrand în politică la alegerile din 2012. La şedinţa ordinară de la finele acestei luni, în plenul CL ar urma să fie validaţi doi noi consilieri, după plecarea atat a Manuelei Axente, dar şi a lui Nicu Tănase de la PDL. Acesta din urmă va fi înlocuit cu Lucian Moraru. Grupul PP-DD, din care făcea parte Axente, numără trei consilieri. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.