Politică

Fodoreanu catre Gadjinschi: Sa trecem la pozitii?

Iulia Crețu
31 oct 2007 1297 vizualizări
Democratul Gheorghe Gadjinschi si-a continuat gafele, intrebind-o pe liberala Doina Fodoreanu "cum e cu pozitiile?" si trecindu-si colegii la "etc." u consilierii locali una reclama si alta li se raspunde u aflati cu ce viteza lucreaza motorul micului Parlament focsanean

Sedinta de Consiliu Local Focsani de ieri a dat multe batai si dureri de cap alesilor. Daca unii s-au abtinut cu stoicism si nu au comentat, tinindu-se de timple si sorbind miscarile criminal de lente ale secundarului de la ceas, altii au tinut sa isi exprime oboseala sau plictiseala prin replici savuroase, cu care deja v-ati obisnuit. Nervii primarului au atins cotele inalte ale Nirvanei iritatiei si au scapat porumbei in limbaj de stadion. Chiar de s-au auzit cam in soapta, unii mai citesc si pe buze! Ce scria pe site la numele angajatei (nu Puma ci altceva) a ajuns pe buzele edilului sef. De pe fotoliul de presedinte de sedinta, democratul Gheorghe Gadjinschi a ajuns sa isi consemneze colegii care se abtin la vot la capitolul "si restul". "M-ati bulversat, nu mai supun ca am supus deja! Restul consilierilor sint la etc.", a precizat alesul democrat. Desi a fost mustrat de colega de partid Mirela Bizna ca nu este atent si operativ, acesta a continuat gafele mai mult sau mai putin voite, cu cele la adresa liberalei Doina Fodoreanu. "Ma doare capul cind ma uit la dumneavoastra", i-a declarat cu privirea pierduta Gadjinschi consilierului liberal, incercind sa isi aminteasca numele colegei pentru a fi mentionat votul ei. In incercarea de a reveni la subiectele de pe ordinea de zi si de a lasa la o parte replicile insinuante ale democratului, Fodoreanu a facut o remarca ce a pus pe burta de ris tot plenul. "Sa trecem la pozitii, ca stiti si dumneavoastra cum e cu ele", a propus Doina Fodoreanu, referindu-se la votul dat in parte pentru fiecare pozitie ocupata de solicitantii de extinderi de imobile. Limbajul sau "oarecum" tehnic, a trezit ginduri si aluzii cu tente sexuale in CL. Si ginditi-va ca sedinta nu se terminase inca.


"Tine-o cu a cincea!"


Amuzat de situatia voturilor si a discutiilor nicidecum politico-administrative, independentul Cezar Mihailescu i-a reprosat lui Gadjinschi ca are deja o soacra. "Am venit la sedinta, nu sa vorbesc cu soacra-mea", i-a transmis democratului, pe motiv ca acesta nu este expeditiv in discutarea proiectelor supuse atentiei celor 23 de consilieri. Si poate vreti sa stiti in ce ritm a continuat intilnirea. "Da-i bataie cu proiectele, tine-o cu a cincea!", i-a strigat liberalul Racosanu lui Gadjinschi, crezind poate ca are de-a face cu vreun Schumacher al pistei de formula CL. Tinind insa cont ca sedinta nu s-a terminat mai devreme decit de obicei, alesii plecind direct in pat la nani de la consiliu, credem ca viteza lui Gadjinschi de a citi si a supune spre vot proiectele a fost mai degraba viteza intii a unei Dacii 1310! In continuare, nu au lipsit acuzele votului politic dictat de seful de partid, liberalul Vasile Dobre tunind asupra pesedistilor ca "votati dupa cum suna telefonul". Iar privirile cu vitriol nu au circulat numai de la o tabara politica la alta ci si asupra aparatului tehnic al Primariei care uita sa trimita la timp informarile si, mai mult, ii iau drept "oligofreni" pe consilierii municipali. Si probabil ca ii iau din moment ce cauta ce trebuie unde nu trebuie. Ca in Caragiale, una e strada Pacientei si alta strada Pasientei. "Am sesizat ca o anumita discoteca a depasit nivelul de zgomot si stim cu totii ce discoteca era. Am impresia ca cei de la Primarie ne iau drept oligofreni sau raspunsul e dat de niste oligofreni. Imi spun ca pe strada Ghinea Dorinel sint numai doua boutique-uri care nu au activitate de discoteca", a rabufnit independentul Nitica Ciubotaru. Acesta spunea in vara ca somnul nu mai e somn din cauza unor tineri care petrec cam mult si foarte galagios undeva in Parcul Nicolae Balcescu. Strada Ghinea Dorinel nu are legatura cu parcul respectiv si nici cu discoteca. Ca sa vedeti comunicare eficienta. Grupul consilierilor focsaneni reclama fara rezultat abrambureala din Primarie. Si noi o salutam ca ne da de scris! (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.