Politică

S-au amplasat panourile de afisaj electoral

Iulia Crețu
17 oct 2007 721 vizualizări
Primaria Focsani a inceput ieri amplasarea in municipiu a panourilor metalice de pe care vor zimbi si vor promite rezolvarea tuturor problemelor, pe care simplul cetatean le are, candidatii romani la Parlamentul European.

Vrancea are patru candidati la alegerile pentru Parlamentul European

Afisele politicienilor vor fi lipite pe 42 de panouri, amplasate in opt locatii in oras, in special in zonele aglomerate din majoritatea cartierelor pentru a fi recunoscuti de alegatori. Saptamina viitoare, pe 24 octombrie, incepind cu ora 15.00, prin tragere la sorti, vor fi repartizate aceste panouri partidelor parlamentare care isi vor lipi poze si sloganuri ale celor care doresc sa fie imaginea Romaniei la Bruxelles. In Romania au fost desemnati 35 de candidati pentru europarlamentare si inca 10 supleanti, politicienii sustinind interesele a 13 formatiuni politice. Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura pe 25 noiembrie. In total, la institutia Uniunii Europene sint libere 782 de locuri pentru toate tarile membre. Daca in aceasta toamna vor merge la Bruxelles 35 de europarlamentari, din 2009 numarul lor va scadea la 33. Pe liste figureaza si patru reprezentanti ai partidelor politice din Vrancea. Acestia sint: locul 19, Sorin Hornea - PLD, locul 26, Raluca Ioan - PD, locul 34, Gabriela Ezaru - PIN si locul 35, Gabriel Copaci - PNG. PNL si PSD Vrancea nu au niciun reprezentant din Vrancea pentru europarlamentare. Cu toate ca personal nu are de-a face cu fotoliile de la Parlamentul European, de pe panourile aduse ieri de Primaria Focsani inca mai zimbea sau intorcea spatele presedintele Traian Basescu. Parte din afise ramasesera lipite pe panouri de la referendumul din 19 mai privind demiterea presedintelui. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.