Politică

Motiunea de cenzura, pasaport pentru guvernare

Doina Ganea
29 aug 2007 600 vizualizări
Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur, a apreciat ieri la Focsani ca mult disputata motiune de cenzura a PSD este de fapt "pasaportul" formatiunii lui Mircea Geoana pentru intrarea la guvernare alaturi de liberali.

"Asa cum stau lucrurile este clar un santaj la adresa PNL care cred ca va ceda si va da drumul pe usa din spate PSD-ului, care sa ia jumatate din portofoliile de ministri. Aceasta pentru ca PSD are visul clar de a fi la butoane cind vin alegerile parlamentare si nu in opozitie", a declarat fostul ministru Gheorghe Flutur. Cit priveste schimbarea din functie a prefectului Ion Oprea, platformistul Flutur a mai spus ca primul ministru Calin Popescu Tariceanu demostreaza inca odata ca institutia prefecturii este una politica. "Este o campanie de revenire la modelul PSD. Institutia Prefectului este una politica. Domnul Tariceanu se pregateste de alegeri si vrea sa-si instaleze prefecti liberali. Este clar ca reforma care s-a inceput in ceea ce priveste depolitizarea administratiei publice, inainte de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, este calcata in picioare in momentul de fata. Este un pas inapoi de la democratie" a declarat vicepresedintele PLD. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.