Politică

Consilier nou la Marasesti

Doina Ganea
1 iun 2007 632 vizualizări
In sedinta ordinara a Consiliului local Marasesti, care a avul loc ieri, si-a depus juramintul noul consilier local Minu George Mindrescu, care a candidat pe listele PRM

Acesta il inlocuieste pe consilierul Ion Adronie, care si-a pierdut anul trecut mandatul fiind exclus din partid. Numirea noului consilier local a fost validata prin sentinta judecatoreasca si a fost pusa in aplicare in sedinta de ieri a Consiliului Local Marasesti. Anul trecut, Andronie a fost exclus din PRM, decizie pe care a contestat-o in instanta. Ion Andronie a chemat in judecata in acest proces zece persoane, printre care Emilian Brasov, primarul Marasestiului, si Ionel Surugiu, presedintele PRM Vrancea. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Galati, unde Ion Andronie sustine ca a cistigat procesul, dar asteapta ca sentinta sa fie comunicata oficial si Primariei Marasesti. Din aceasta cauza Andronie a fost prezent ieri la sedinta Consiliului Local perturbind momentul depunerii juramintului succesorului sau. "Nu vreti sa tineti cont de prevederile Legii 215/2001 care imi dau dreptate", le-a spus celor prezenti Ion Andronie. Acesta a fost amenintat insa de presedintele de sedinta Ion Chitic ca va fi evacuat din sala daca nu respecta sedinta. Ion Andronie, membru al filialei Marasesti a Partidului Romania Mare, a ajuns pina la "seful cel mare", la Bucuresti, ca sa reclame nedreptatea care i s-a facut, dupa cum sustine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.