Educație

Ghiozdane cu rechizite pentru boboci de la un deputat

Iulia Crețu
16 sep 2013 1973 vizualizări
Bobocii de clasa I din Şcoala Şerbăneşti, Corbiţa, şi Şcoala Adjudu Vechi, Adjud, au început primul an de şcoală cu ghiozdane şi rechizite de la deputatul PDL Florin Mihail Secară.

De altfel, alegerea celei de-a doua unităţi n-a fost întamplătoare, fiind şcoala unde a învăţat parlamentarul. Acesta remarcă starea de degradare a unităţii din Adjudu Vechi, atrăgandu-i atenţia primarului Constantin Armencea că siguranţa copiilor în şcoală este mai presus de orice interese personale. “12 copii din Adjudu Vechi au venit în prima zi de şcoală în aceeaşi clădire dărăpănată în care au învăţat probabil şi părinţii lor. Le cer prefectului Kanty Cătălin Popescu şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, să intervină conform prerogativelor lor legale, pentru rezolvarea problemelor tuturor şcolilor din judeţul Vrancea care nu au beneficiat de reabilitări, igienizări sau alte reparaţii necesare. Toţi elevii vrânceni merită să frecventeze o şcoală decentă. Trebuie reparată nedreptatea care se răsfrânge asupra unor copii care învaţă astăzi în Vrancea ca acum 50 de an”, atrage atenţia deputatul. Acesta are şi un mesaj pentru toţi elevii din Vrancea. „Le urez tuturor copiilor din satele Şerbăneşti - comuna Corbiţa, Adjudu Vechi - Municipiul Adjud şi tuturor elevilor din judeţul Vrancea care au început noul an şcolar astăzi ce mi-a urat şi mie mama cu mulţi ani în urmă: să aibă parte de carte, pentru că doar aşa pot spera la o viaţă mai bună decât cea a părinţilor lor”, a mai spus Secară. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.