Educație

Generaţia (tra)LaLa Band

Silvia Vrînceanu
14 apr 2013 3568 vizualizări
O puştoiacă îi filmează cu tableta pe artiştii de la LaLa Band, care au susţinut aseară un spectacol cu o durată de trei ore la Focşani, în cadrul “LaLa Love Tour 2013”

Peste 500 de copii şi adolescenţi, unii însoţiţi de părinţi şi bunici, au umplut Sala Polivalentă pentru a-i asculta pe cei 17 componenţi ai trupei lansate de ProTV, în primul serial muzical din Romania. Bucurandu-se de o mediatizare excesivă la tv, adolescenţii din serialul “Pariu cu Viaţa” s-au trezit idolii a zeci de mii de tineri, succesul determinandu-i să plece într-un turneu naţional, în care militează pentru reducerea consumului de droguri. “Îi urmăresc din primul sezon, pur şi simplu îmi plac vocile lor, îmi place de ei, îmi place cum cantă, cum dansează, cum se îmbracă... Sunt foarte fericită că preferaţii mei au ajuns la Focşani”, ne-a spus Luana, fană LaLa Band, care le ştie pe de rost melodiile celor din serialul “Pariu cu viaţa”. Cei de la LaLa Band, care au vandut biletele de intrare la spectacol cu 80 şi 150 de lei, s-au declarat “mesagerii dragostei, ai muzicii şi ai distractiei”, puştii din Focşani, între care şi copii de 10-12 ani, declarandu-se încantaţi de muzica lor. Criticii spun că cei de la LaLa Band sunt “prea comerciali şi comercializaţi”, iar muzica lor va dura atat timp cat ProTv îi va mediatiza. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 4029 zile, 15 ore, 27 minute, 59 secunde
N-ai ce face...să dai atâţia bani pentru un asemenea bilet...la alţi artişti de valoare nu se întrecea nimeni să de atâţia bani...stau biletele la teatru în teancuri şi nu se atinge nimeni citeste integral
teapa, acum 4029 zile, 19 ore, 4 minute, 28 secunde
Cit a costat biletul de intrare 80_150 lei!?de banii astia i_mi iau carti!?cine sunt astia!?ai sa fim seriosi!?salariu in romania mimim pe economie 750 lei ufffffffff,ati inebunit sa tot vedeti citeste integral
cristianv21, acum 4029 zile, 18 ore, 52 minute, 39 secunde
Nene, chiar ai nevoie de carti! Pune mana pe o carte de gramatica de clasa a IV-a si incepe matale sa o rasfoiesti. Poate nu esti o cauza pierduta. Numai bine !
tepes, acum 4029 zile, 18 ore, 35 minute, 7 secunde
Cristian ia o para din parul meu!urca in par si musca o para!tirtan obosit!basit!ai pus coada la pruna cristian !?tu ai inventato!?
cristianv21, acum 4029 zile, 18 ore, 47 minute, 7 secunde
Tu esti tralala!ai ca furi curent!stai cu ciolanul asa si roade bine romanasule!
, acum 4029 zile, 21 ore, 6 minute, 31 secunde
Cum vine asta?! "Militează pentru reducerea consumului de droguri" Poate vreti sa ziceti pentru ERADICAREA consumului de droguri. Altfel, daca doar se reduce, inseamna ca unii copii au voie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.