Educație

Elevi în practică la Jandarmeria Vrancea

Dan Chiriac
9 ian 2013 1167 vizualizări
Timp de o săptămană, şapte elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi o elevă de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani desfăşoară un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

În primele două zile ale stagiului, elevii au urmat un program de acomodare cu specificul unităţii şi misiunile jandarmilor vrânceni. Ulterior, aceştia vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică ale inspectoratului din localităţile Focşani, Panciu, Odobeşti şi Lepşa. „În perioada următoare, elevii vor executa misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, fiind îndrumaţi de jandarmi cu experienţă în activitatea profesională. Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la toate misiunile de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice”, spune Adrian Costescu, ofiţerul de presă al Jandarmeriei Vrancea. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.