Educație

Odobeştiul, capitala dansului pentru copii

Andrei Milcoveanu
29 apr 2012 1710 vizualizări
La sfîrşitul săptămînii trecute, Odobeştiul a fost capitala dansului pentru copii. În “Oraşul viilor domneşti” s-a desfăşurat ediţia a V-a a Concursului Naţional “Să dansăm împreună”. În timp ce la Bucureşti iş Focşani se făceau şi se desfăceau guverne, peste 300 de copii din Craiova, Moineşti, Slobozia, Hălăuceşti-Iaşi, Olteniţa, Iaşi, Brăila, Sascut, Rîmnicu-Sărat, Adjud şi Focşani s-au întrecut pe sine pentru a cîştiga voturile juriului

“Sîntem mulţumiţi că am reuşit să organizăm la Odobeşti pentru prima dată o ediţie naţională a unui concurs de dans. Cîteva sute de elevi din toată ţara s-au întrecut la zece categorii, demonstrînd publicului prezent că dansul este o artă care merită tot respectul. Succesul acestei ediţii ne determină să luăm în calcul organizarea unui spectacol anual de dans la Odobeşti”, ne-a spus prof. Livia Oprea, instructor de dans la Clubul Copiilor din Odobeşti, coordonatoarea artistică a Concursului şi coorganizatoarea evenimentului. La ediţia Odobeşteană o impresie deosebită a făcut-o echipa Clubului Copiilor din Craiova, coordonată de Alina Cuţulescu. În ce priveşte gazdele, la Clubul Copiilor din Odobeşti funcţionează patru formaţii de dans -“Star dance”, “Just dance”, “Odoritm 1” şi  “Odoritm 2” – formaţii premiate la festivaluri şi concursuri naţionale şi interjudeţene. Concursul s-a desfăşurat la Sala de cinema a Bibliotecii din localitate şi a fost organizat în colaborare cu Casa de Cultură “C. C. Giurescu” din Odobeşti. (Andrei MILCOVEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.