Educație

Fundatia Cartea Calatoare si ADD “Focul Viu”, in tabara la Sibiu

Mihaela Beșleagă
18 aug 2011 2205 vizualizări
În perioada 11 - 21 august, în apropierea orasului Saliste din judetul Sibiu se desfasoara RoJam, a 5-a Jamboree (eveniment special in viata unui cercetas, n. r.) Nationala a Organizatiei Nationale Cercetasii României si prima Jamboree dupa 75 de ani din România.

Mediul ONG din judetul Vrancea a fost reprezentat de Fundatia Cartea Calatoare si Asociatia pentru Dezvoltare Durabila (ADD) “Focul Viu”. Fundatia Cartea Calatoare a prezentat în cadrul unui atelier sistemul Daisy de producere a cartilor si manualelor accesibile persoanelor cu deficiente de vedere sau cu dificultati de citire. „Din partea ADD Focul Viu am participat sapte voluntari si Martinica, mascota noastra. Asociatia a organizat doua ateliere de team-building la care au participat 300 de cercetasi. Prin aceste ateliere am urmarit ca tinerii provocati la experientele propuse de noi sa deprinda valori si abilitati necesare în viata, cum ar fi colaborare, comunicare, munca în echipa”, ne-a spus Teodora Grosu, vicepresedintele ADD „Focul Viu” Focsani. Duminica, 14 august, s-a desfasurat un Tirg de educatie non-formala, cu 42 de ateliere si o oferta generoasa în ceea ce priveste educatia non-formala. Printre organizatiile participante la tirg au fost: Chance for Life, Fundatia „Dinu Patriciu”, Fundatia „Noi Orizonturi”, Salvati Copiii, Cercetasii Muntilor sau Crucea Rosie. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.