Educație

Marius Condruz, premiul I la Concursul National Alege! Este dreptul tau

Gabriela Draghici
18 iul 2011 2615 vizualizări
Cea de-a IX-a editie a concursului national pe teme de protectia consumatorilor, Alege! Este dreptul tau , s-a desfasurat saptamina trecuta, in intervalul 12-16 iulie, la Navodari

Atit la probele individuale, cit si la cele pe echipe, pentru clasele XI-XII, locul intii a fost obtinut de Marius Condruz, elev al Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, pregatit de profesoara Sonica Darmanescu. Anul acesta, tema concursului a fost "Informarea completa, corecta si precisa, un drept si o necesitate a consumatorului", scopul concursului fiind acela de a informa si constientiza tinerii consumatori asupra drepturilor si intereselor lor legitime. "Concursul este atractiv si important pentru elevi, care au posibilitatea sa-si etaleze cunostintele legate de legislatia privind protectia consumatorului, sa-si prezinte abilitatile concrete de viata, necesare intr-o societate de consum, sa invete sa faca alegeri corecte in acest domeniu al activitatii noastre zilnice, sa ceara calitate", ne-a spus profesoara Darmanescu. Concursul a fost si motivant, sponsorii oferind premii valoroase, calculatoare, produse electronice, bilete de avion pentru orice destinatie de zbor, telefoane de ultima generatie, carti, rechizite si dulciuri. La festivitatea de premiere ce a avut loc vineri, 15 iulie, a participat si presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu. Comisia de jurizare a fost formata din reprezentanti ai Ministerului Educatiei si ai Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.