Educație

Ultima zi pentru contestatii la gradatia de merit

Gabriela Draghici
18 mai 2011 1101 vizualizări
Info-Educatie

Cadrele didactice care doresc sa beneficieze de gradatia de merit mai pot depune contestatii impotriva punctajului pe care l-au primit la evaluare pina azi inclusiv. "Pina azi (ieri, n.r.) au fost depuse 13 contestatii, vom vedea daca vor mai fi si miine (azi, n.r). La noi au fost depuse in vederea acordarii gradatiei de merit 255 de dosare", a precizat inspectorul general Stan Rogoz. In perioada 10-12 mai s-a discutat in consiliul de administratie al ISJ lista cuprinzind punctajele acordate in urma evaluarii dosarelor depuse, care au fost afisate pe 13 mai. Pina pe 23 mai contestatiile vor fi analizate si solutionate de ISJ, iar rezultatele finale vor fi validate in Consiliul de Administratie. Anul acesta se vor acorda 143 de gradatii de merit. Pe 29 iulie se va anunta care sint profesorii care vor primi aceste drepturi. (G. D.)


Colegiul "Valeriu D. Cotea" isi promoveaza oferta scolara


Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Focsani isi face cunoscuta oferta pentru anul scolar 2011-2012. Reprezentantii colegiului vor merge prin scolile din judet pentru a le prezenta elevilor oferta scolara, printr-un film de prezentare si pliante. "Daca un decan poate veni la noi sa ne explice care sint beneficiile pe care le au elevii nostri in alegerea unei universitati, ne-am intrebat de ce nu am face si noi acelasi lucru, asa ca pornim prin judet. Avem deja citeva vizite si vom continua in perioada urmatoare", a spus Carmen Oprea, directorul de la "V. D. Cotea". Oferta de scolarizare pentru anul urmator cuprinde clase atit la profilul tehnic cit si la cel de Resurse Naturale si Protectia Mediului, pentru clasa a IX-a, cursuri de zi. Un profil "exclusiv" in oferta scolara a celor de la "V. D. Cotea" este clasa de tehnician veterinar, cu 30 de locuri. Pentru seral, scoala postliceala, anul de completare - cursuri serale, clasa a XII-a, ruta progresiva zi si seral, Colegiul mai are disponibile cite o clasa. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.