Educație

Cladirea CCD inca nu si-a aflat stapinul

Iulia Nicolaie
12 iun 2010 789 vizualizări
Salariatii Casei Corpului Didactic Simion Mehedinti din Focsani inca nu stiu daca vor elibera sau nu spatiul de la etajul 1 al imobilului situat in Strada Eroilor nr. 2, intrucit oficialii din Ministerul Educatiei inca nu au lamurit cui apartine de fapt cladirea.

"Deocamdata se face un schimb de documente intre Consiliul Judetean Vrancea si Ministerul Educatiei pentru a stabili situatia juridica a cladirii, insa mai dureaza in jur de o luna", a declarat directorul coorodnator al institutiei, profesoara Janet Popoiu. Reamintim ca la o sedinta ce a avut loc in luna mai, Consiliul Judetean a dat o hotarire controversata, votata in unanimitate de consilieri, prin care birourile de la Muzeul Vrancei urmau sa se mute la etajul 1 al Casei Corpului Didactic "Simion Mehedinti". Totul dupa ce cladirea de birouri a muzeului va trebui sa fie predata familiei fostului proprietar. Spatiul este insa insuficient pentru a gazdui ambele institutii. Daca salariatii CCD, in numar de 16, ar fi obligati sa se inghesuie la parterul cladirii, intreaga activitate a casei ar fi blocata, mai ales ca aici se fac si cursuri de specializare pentru profesori. In afara de acest lucru, sindicalistii de la SLI Vrancea ar ramine si ei fara sediu, lucru care ar afecta fara doar si poate organizarea sindicatului intr-o perioada in care protestele sint la ordinea zilei. (I. NICOLAIE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.