Educație

Elevii vrinceni, premianti la industrie textila si pielarie

Iulia Nicolaie
14 apr 2010 908 vizualizări
Judetul Vrancea a fost reprezentat de elevii de la Colegiul Tehnic Gh. Asachi la faza nationala a Olimpiadei Tehnice Interdisciplinare precum si la Concursul profesional în domeniul Industrie textila si pielarie, competitii care au avut loc la inceputul lunii

"Timp de o saptamina, primii cinci elevi ai colegiului, calificati la faza nationala, au sustinut probele teoretice si practice desfasurate in cadrul institutiei organizatoare, Colegiul Tehnic «Maria Baiulescu» din Brasov. La sectiunea «Tehnician designer vestimentar liceu , ruta directa de calificare», au participat elevii Alina Stan, clasa XII-a B si Stanel Staruiala, clasa a XI-a A. La sectiunea «Tehnician in industria textila, ruta progresiva de calificare», au participat elevele Mirela Nedelcu, clasa a XIII-a si Marina Boscu, clasa a XII-a. în cadrul concursului profesional, sectiunea «Confectioner confectii tricotaje», colegiul a fost reprezentat de eleva Mihaela Ilies, clasa a XI-a A, an de completare", au detaliat reprezentantii unitatii de invatamint. Alina Stan si Mihaela Ilies au obtinut premiul III, in timp ce Mirela Nedelcu s-a intors acasa cu mentiune. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.