Educație

Olimpicii la informatica, felicitati de Inspectoratul Scolar

Iulia Nicolaie
7 apr 2010 916 vizualizări
Tinerii pasionati de computer au primit diplome si premii in bani

Elevii care s-au clasat pe primul loc la competitiile de informatica din acest an au fost premiati la Inspectoratul Scolar zilele trecute. Alaturi de elevii care au facut performanta au stat si dascalii care i-au indrumat, Genovica Vulpoiu, Maria Patrascu, Liliana Colin si Liliana Nesu, profesori in cadrul Centrului de excelenta Vrancea. Noul inspector general delegat Stan Rogoz a felicitat elevii si profesorii implicati in pregatirea de performanta la informatica, si-a exprimat increderea ca vor reprezenta in continuare cu cinste scoala vrinceana si ca vor obtine cit mai multe premii la Olimpiada de informatica de la Constanta. "In preajma Sfintelor Sarbatori ale Pastelui, elevii cu performante deosebite la informatica au avut un prilej de bucurie in plus, primind confirmarea ca munca depusa, pasiunea si preocuparile lor se bucura de aprecierea si respectul societatii, fiind recunoscuta prin acordarea de diplome de catre ISJ Vrancea si recompensata cu premii in bani de Federatia Educatiei Nationale, reprezentata de Paulina Roscan. Rezultatele pe care le obtineti sint in primul rind importante pentru cariera voastra viitoare, dar in acelasi timp intra in alogritmul pentru stabilirea numarului de locuri pentru olimpiada de anul viitor. Fiecare punct conteaza si trebuie sa va sustineti moral si sa lucrati ca o echipa", le-a spus tinerilor Marilena Oprea, inspector de informatica. De mentionat ca intre 14 si 21 mai, judetul nostru va gazdui un eveniment important din graficul MECTS, alcatuirea lotului national de informatica, din cadrul caruia vor fi selectati elevii care urmeaza sa reprezinte Romania la etapele internationale. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 37 minute, 42 secunde
Dar care sunt numele copiilor domnilor?????Vad ca dati doar numele profesorilor.Ei au concurat?? Cine a scris articolul e ziarist de doi bani dac a facut asta. Aveti destui destia care habar nu au citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.