Educație

Patru licee se pregatesc de finala Highschool Contest

Iulia Nicolaie
29 mar 2010 1093 vizualizări
LPS si Edmond Nicolau s-au calificat vineri seara in finala, dupa o lupta extrem de strinsa

Vineri seara a venit rindul a patru alte licee sa se lupte pentru titlul de liceul/colegiul anului 2010, in competitia Highschool Contest, organizata de clubul focsanean Extrem. Lupta intre Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Grupul Scolar de Transporturi Auto si Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" a fost extrem de strinsa pina in ultimul moment. Pina la urma insa, cei de la LPS si "Edmond Nicolau" s-au calificat in finala, alaturi de Colegiul Tehnic "Ion Mincu" si Liceul de Arte "Gh. Tattarascu". Spectacolul oferit de liceeni a fost unul de calitate, talentele acestora iesind in evidenta la proba artistica si la proba de interpretare, unde toti tinerii au demonstrat ca stiu sa joace in scenete, ca danseaza foarte bine si ca pot realiza momente artistice memorabile. Nici probele de puzzle, indeminare practica, perspicacitate logica, de cultura generala, karaoke si proba surpriza pe calculator nu le-au creat mari probleme. Un moment cu adevarat deosebit a fost dansul unui cuplu de la LPS, care i-a lasat realmente cu gura cascata pe spectatori, in timp ce juriul a acordat, fara ezitare, numai note de zece. Poate cel mai distractiv moment al serii a fost proba de indeminare-practica, unde liceenii au trebuit sa darime popice, sa doboare cu un lant cartonasele dintr-un cerc si sa duca pe tava numeroase sticle de apa, fara sa le scape pe jos. La proba de karaoke, toate liceele au strins ropote de aplauze si hohote de ris, prin interpretarea departe de a fi perfecta, a unei piese de Stefan Banica Jr. Un eveniment mai putin placut a oprit pentru citeva minute show-ul, cind un tinar a lesinat pe podeaua clublui, spectatorii sunind la Urgente. Din fericire insa, acesta si-a revenit in citeva minute, plecind pe picioarele sale spre casa. Aceasta a doua etapa a competitiei s-a finalizat undeva pe la miezul noptii, iar liceenii care au venit sa-si sustina colegii au petrecut pina in zori. Finala se va "juca" in luna aprilie, cind se anunta o lupta strinsa, intrucit cistigatorii vor obtine, pe linga titlul onorific de "Liceul/colegiul anului 2010" si o suma frumusica de bani, strinsa pe tot parcursul competitiei, din plata biletelor de intrare. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.