Educație

Indragostitii au spus Da de proba in fata primarului tinerilor

Iulia Nicolaie
25 feb 2010 909 vizualizări
60 de cununii au fost incheiate ieri, de Dragobete, cu binecuvintarea primarului tinerilor, Alexandru Munteanu u adolescentii au fost incintati de initiativa jucausa a celor de la Consiliul Local al Tinerilor

Casatoriile de o zi cu ocazia sarbatorii de Dragobete, puse la cale de Consiliul Local al Tinerilor (CLT), au devenit deja o traditie. Nici ieri tinerii nu s-au sfiit sa-si arate dragostea pentru partener si s-au prezentat in numar mare in fata "starii civile" improvizate in fata Teatrului Municipal. Daca unii au gasit un prilej minunat pentru a-si reconfima sentimentele, alti tineri au venit in fata tinarului primar doar de dragul distractiei. "Noi sintem colegi si am facut asta pentru distractie.

Ideea celor de la Consiliul Local al Tinerilor este super tare! Sper sa o tina tot asa", ne-a spus Bianca, o tinara care si-a tras de mineca un coleg in fata "starii civile". Dar nu toti au luat dragostea in gluma. Corina si Ionut au semnat cu incredere documentul care i-a legat intreaga zi de ieri, cu toata seriozitatea. "Ne-am casatorit astazi pentru a serba dragostea dintre noi, iubirea pe care o avem unul pentru celalalt", ne-au spus tinerii. Nu doar elevii au dat cu subsemnatul pe certificatele de casatorie, ci si cuplurile cu vechime. "Ne-am casatorit astazi in urma unui impuls de moment, dar am facut-o de comun acord. Noi sintem impreuna de patru ani, insa nu sintem casatoriti oficial", au marturisit Vivi si Adrian.

Cei care nu ar fi avut in mod normal curajul sa se casatoreasca au fost convinsi de un Cupidon tare ghidus sa-si declare iubirea, macar pentru o zi. Pentru ineditul eveniment de astazi, tinerii de la CLT au pregatit 150 de certificate de casatorie de proba pentru miri. "Am dat vreo 60 de certificate, banuiesc ca nu au mai venit atit de multi si din cauza vremii. Restul o sa le impartim prin licee", a spus primarul tinerilor, Alexandru Munteanu. Printre focsanenii care si-au legat ieri destinele s-au numarat persoane deja casatorite si chiar pensionari. Mai in gluma, mai in serios, in fata tinarului primar s-au prezentat si cupluri de acelasi sex, insa in cazul lor, casatoriile nu s-au oficiat. (Iulia NICOLAIE)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.