Educație

Info-Educatie

Iulia Nicolaie
12 dec 2009 1631 vizualizări
Aurel Cornea, in vizita la Focsani

Liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamint, Aurel Cornea, a sosit intr-o vizita surpriza si la sediul SLI Vrancea, dupa o trecere prin Bacau si Piatra Neamt. "Vizita domnului Aurel Cornea a fost o surpriza. Am dialogat despre legea salarizarii, zilele de concediu fara plata si criza economica din Romania. Vizita a durat aproximativ 40 de minute si a fost una informala. Ulterior, a plecat spre Bucuresti", a declarat Constantin Grigore, liderul SLI Vrancea. Acesta a mai mentionat ca ultima vizita in Vrancea a lui Aurel Cornea a fost anul trecut. (I. N.)


Expozitie concurs la Galeriile de Arta


Galeriile de Arta Focsani vor gazdui marti, 15 decembrie, incepind cu orele 17.00, expozitia concurs "Pavel Tertiu", aflata la cea de-a III-a editie. Lucrarile care urmeaza sa fie expuse sint semnate de cei mai talentati elevi ai Scolilor Populare de Arta din 11 orase, printre care si Focsani. Manifestarea va fi prezentata de Lia Cozma, muzeograf la Muzeul Satului din Bucuresti. Publicul va putea admira expozitia intre 15 si 28 decembrie. De mentionat ca intrarea este libera. Pavel Tertiu este unul dintre cele mai cunoscute nume de artisti populari din Vrancea. (I. N.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.