Educație

Liceul Ioan Slavici Panciu, in asteptarea finantarii

Iulia Nicolaie
23 nov 2009 1026 vizualizări
Unitatea va fi dotata cu opt laboratoare si sala multimedia

Liceul Teoretic "Ioan Slavici" din Panciu urmeaza sa fie extins si reabilitat in perioada urmatoare. Conform spuselor primarului Ion Petre, mai este de facut un singur pas pina la demararea lucrarilor, si anume semnarea contractului de finantare. Banii pentru extinderea unitatii de invatamint vin prin Programul Operational Regional, axa 3-4. Serviciile de proiectare tehnica pentru aceasta lucrare au o valoare estimata de 547,449 lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 noiembrie 2009. Investitia de mare amploare cuprinde extinderea cu sala multimedia, dotarea spatiului cu opt laboratoare, o sala destinata muzeului "Ioan Slavici", care va fi si laborator de limba romana. "Se va reface imprejmuirea degradata, se vor dezafecta tribunele deteriorate, se va reface suprafata de joc, se va desface cea existenta din beton asfaltic si se va inlocui cu covor sintetic. Se va face reabilitarea sistemului de retele de utilitati vizind in principal dezafectarea retelelor vechi, inlocuirea si redimensionarea acestora, alimentarea cu caldura de la centrala proprie cu combustibil gaze naturale", se arata in anuntul primariei. Lucrarile mai vizeaza dezafectarea, desfacerea retelelor de apa-canal, de incalzire, de telefonie, electrice si termice existente, procurarea si montarea de centrale termice, inlocuirea in totalitate a retelelor de apa-canal, de incalzire, de telefonie si electrice. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.