Educație

Bostan, inca o batalie cistigata cu Ministerul

Iulia Nicolaie
13 nov 2009 1644 vizualizări
Inspectorul scolar general, Iordache Bostan, s-a intors recent din Capitala mai sigur pe el decit de obicei, dar si mai plin de admiratie si de dragoste pentru colegii sai.

Curtea Suprema a decis in favoarea "generalului", dupa ce Ministerul Educatiei facuse recurs la hotarirea privind suspendarea ordinului de demitere prin ordonanta 37/2009. "Prin urmare, am placerea si onoarea de a-mi duce in continuare mandatul pina la judecarea fondului. Fondul va fi dupa ce se pronunta Curtea Constitutionala a Romaniei asupra exceptiei invocate. Voi cere daune morale si materiale pentru cele doua luni in care n-am fost lasat sa lucrez. Atit timp cit sint in litigiu, nu pot fi inlocuit", a spus Bostan. Acesta a mai mentionat ca tine atit de mult sa-si pastreze postul numai si numai de dragul colegilor, despre care spune: "Ii respect si ii iubesc pe toti!". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
Intr-adevar, isi respecta toti colegii, chiar si pe cei ce i-a dat afara....
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
Prin activitatea sa, Iordache Bostan reprezinta un model de funtionar de succes, impus de PNL Vrancea si sprijinit, mai apoi, de partid. Vrancea are multi liberali capabili de a conduce aceasta tara, citeste integral
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
Draga domnule Zomm , nu prea intelegem la ce fel de revolutie te referi.Noi, oamenii simpli abia de mai putem sa ne tragem sufletele de atata nesiguranta .
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
domnule inspector general!va suntem profund recunoscatori pentru ca v-ati luptat sa va pastrati functia de dragul colegilor.nu amintiti la care colegi va referiti!de asemenea,va suntem profund citeste integral
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
BOSTAN ESTE O MASCOTA DE PINGUIN PUPACIOS SI GAOZAR !
, acum 739399 zile, 12 ore, 31 secunde
Bine spus titina. Sunt in asentimentul tau!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.